Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krilo Jasenice

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arti73
Autostopowicz
Krilo Jasenice

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti73 » 13.03.2011 00:42

Witam wszystkich Cromaniaków. :D
Wybieram się w tym roku w lipcu do Krilo Jasenice, mam tam już rezerwacje kwatery. Jeżeli ktoś był w tej miejscowości to proszę o opinie i informacje o atrakcjach turystycznych w pobliżu tej miejscowości.
Pozdrawiam.
Arti
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.03.2011 14:51

Cześć.

Zobacz tu - taki sam temat.

Poczytaj też ten

Pzdr
arti73
Autostopowicz
Krilo Jasenice

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti73 » 13.03.2011 16:32

Dzięki za podpowiedź :?
No nie jest to pokrzepiające, ale o tej porze roku nic lepszego w podobnej cenie nie znalazłem. Jedziem samochodem, więc na miejscu możemy każdego dnia być gdzie indziej. Dzieci w wieku 10-12 lat, w związku z tym z kwatery będziemy korzystać głównie w celach noclegowych. Przyszło mi do głowy, aby zabrać jeszcze ponton, oczywiście z pełnym osprzętem , także asekuracyjnym..Auto 4x4 (Patrol), trochę ekwipunku da się do niego upchnąć. Od wielu lat nie byliśmy na wakacjach z prawdzwego zdarzenie, mam na myśli 2-tygodniowe. Z tego co mi wiadomo, to na tym, na czym nam najbardziej zależy tj. na pogodzie z pewnością się nie zawiedziemy.
pzdr
Arti
W najbliższym czasie jeszcze pewnie coś napiszę.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.03.2011 16:57

arti73 napisał(a): Jedziem samochodem, więc na miejscu możemy każdego dnia być gdzie indziej.

... albo nastaw się, że będziesz jeździł na plaże za Omisz (korki) albo kombinuj teraz jak tu zrobić alby zaliczkę odzyskać lub olać zaliczkę i jechać w inne miejsce w ciemno...!
w złym guście, by było jakbyś miesiąc przed wyjazdem kombinował ale mamy marzec - Chorwat ma czas na poszukanie innych klientów, a Ty na poznanie Chorwacji, zresztą czego nie robi się dla pieniędzy :wink:

Dla dzieci w wieku 10-12 lat można znaleźć lepsze miejsce.
Pozdrav

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone