Dawigs napisał(a):
Musaka z "Caravelli" była najlepsza z wszystkich, jakie kiedykolwiek jadłam.
Ciekawe co Cię tak zdenerwowało....Dawigs napisał(a):Wieczorem nie byłem w najlepszym nastroju i to nie tylko dzięki naszym kopaczom po meczu z Kolumbią. Był jeszcze inny powód .
Ale o tym już w następnym odcinku.
kulka53 napisał(a):Cześć
Chętnie popatrzę i poczytam jak było, co się udało i co nas ominęło na tej zachodniej Krecie .
kulka53 napisał(a):Fajnie , będzie sporo zwiedzania .
A co do Paleochory to tam akurat bym chętnie pojechał... ładnie jest .
dangol napisał(a):
Musaka z "Caravelli" była najlepsza z wszystkich, jakie kiedykolwiek jadłam.
piekara114 napisał(a):Ciekawe co Cię tak zdenerwowało....Dawigs napisał(a):Wieczorem nie byłem w najlepszym nastroju i to nie tylko dzięki naszym kopaczom po meczu z Kolumbią. Był jeszcze inny powód .
Ale o tym już w następnym odcinku.
dangol napisał(a):Pomysł ze statkiem na Elafonisi jest super , tak też planuję "kiedyś" w przyszłości. Podobnie z kierunkiem na wschód .
piotrf napisał(a):Piękne zdjęcia , ciekawy kierunek , będę śledził z przyjemnością
Pozdrawiam
Piotr
lotnikwsk napisał(a):piekara114 napisał(a):Zawsze jak o czymś takim słyszę czy czytam to mówię sobie, że trzeba iść i zrobić szczepienie przypominające na tężec, bp kto dorosły to robi....
niektórzy to robią ja szczepiłem się w lipcu
piekara114 napisał(a):
Na Eli czekam z niecierpliwością...
kulka53 napisał(a):Mi też się podoba ... choć przypuszczam że podobałoby mi się bardziej przy podobnej pogodzie ale w głębokim pozasezonie i najlepiej jeszcze wcześnie rano albo późnym wieczorem .
piekara114 napisał(a):Poza sezonem jest pusto, ale nie całkiem, końcem października w niedzielę jednak trochę osób tam było....
Tylko w sezonie lazury większe, no ale to wiadomo, słońce wyżej i mocniejsze, więc i inaczej oświetla...