Wspaniałe są te kamienne mosty , w Albanii i Turcji jest ich całe mnóstwo , z różnych okresów historycznych , ale prawie wszystkie bardzo urokliwe
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Wspaniałe są te kamienne mosty , w Albanii i Turcji jest ich całe mnóstwo , z różnych okresów historycznych , ale prawie wszystkie bardzo urokliwe
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Gosiu , czy udało Wam się spotkać sępy płowe w wąwozie W powietrzu wyglądają pięknie , majestatycznie
piotrf napisał(a):Każdy powód jest dobry , żeby wrócić na Kretę
tony montana napisał(a):Wiedziałem, że skądś kojarze ten most !
Przecież ja tam byłem. My nie byliśmy na Prevelli, ale byliśmy na górze w Moni i wracając stanęliśmy przy tym moście.
tony montana napisał(a):Bajeczne górskie krajobrazy z tego miejsca
tony montana napisał(a):Ja chętnie jeszcze raz skoczyłbym na Kretę, ale Żona nie chce, bo do kupy spędziliśmy tam 4 tygodnie (w dwóch wyjazdach), zatem BAN na Kretę (jak i na Italię!)
Mam identyczne zdanie. Też tylko 7 dni spędziliśmy tam robiąc 600 km, a i tak małą część widzieliśmy. Teraz ponownie było blisko wypadu w okolice Heraklionu, ale Rodos wygrał Ale na Kretę na pewno powrócę.megidh napisał(a):My jak na razie na Krecie byliśmy 7 dni, więc jeszcze nas tam ciągnie. Ta wyspa jest tak duża, że jeszcze starczy na kilka wyjazdów.
piekara114 napisał(a):Mam identyczne zdanie. Też tylko 7 dni spędziliśmy tam
piekara114 napisał(a):Teraz ponownie było bliku wypadu w okolice Heraklionu, ale Rodos wygrał .
marze_na napisał(a):
My byliśmy 14 dni, a i tak w wiele miejsc nie dotarliśmy. Myślę, że jeszcze jedno 14 i miałabym Kretę z grubsza odhaczoną .