napisał(a) WeraAnka » 16.01.2018 10:50
Ojejej! Bardzo proszę o więcej!!!
Miło jest oglądać miejsca, w których byłam i to nie tak dawno (cały miesiąc w lipcu 2017r), no i oczywiście jeszcze lepiej te, których nie udało mi się zobaczyć, bo moja 14-letnia córka odmówiła współpracy. Zaliczyłyśmy co prawda Wąwóz Imbros, Samarię i 1/3 Aradenę... ale miałam ochotę na nią całą. Szkoda, że nie pomyślałam o takiej pętli jaką tam przeszedłeś. Wąwóz Kritsa i Zakros też miałam w planach, ale bunt nastolatki .... szkoda gadać. Psiloritis też odpadł z tego samego powodu, niestety!!!! Wasza zdobyta, choć zachmurzona "nosowa góra" niesamowita!!!! Też tak bym chciała!
Za to ja przeszłam się wśród palemek na plaży Preveli i to nawet niezły kawałek. Upał był, ale cień i rzeka znakomicie go tonowały Super spacerek!
Dosyć mojego nudzenia!
Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Twojej foto-opowieści.
PS. Kiedy byliście na Krecie, bo wydaje mi się, że dużo wcześniej niż ja?
Wcześniej zaczytywałam się w Twoich relacjach z Sardynii i Korsyki, planowałam nawet dwa wypady w tamte strony, ale niestety w 2014r zakochałam się w Grecji i już mnie te wyspy nie rajcują. Twoje i Bey fotki są tak niesamowite, że nie trzeba już tam jechać.... Ale Kreta to co innego - skradła moje serce na całego! Choć nie wracam w te same miejsca wakacyjne, to rozważam powrót i to już w te wakacje na tę różnorodną, piękną wyspę i dlatego pisz i pokazuj, to czego moje oczy jeszcze ta nie wypatrzyły!
Pozdrawiam cieplutko
WeraAnka