elfik99 napisał(a):A to akurat fajne, kiedy z sypialni widać prysznic.....
To jeszcze zależy, jak daleko przesuniemy granice intymności...
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):korbaczik napisał(a):Wraca temat prysznica.
Chyba był wspomniany w wątku czarnogórskim. Intrygujący temat...
Pozdrawiam,
Wojtek
Wszedl raz nieproszony do łazienki i mu się za dużo teraz marzy!!!
Jak ktoś nie chce gości w łazience, to się zamyka.
Jak słyszysz lecącą wodę to nie wchodzisz!!! Albo pukasz i czekasz!!!!! Proste......
korbaczik napisał(a):Pukałem i czekałem zanim wszedłem. Jakby klucz był przekręcony nie miałabyś gości.
piotrf napisał(a):korbaczik napisał(a):Pukałem i czekałem zanim wszedłem. Jakby klucz był przekręcony nie miałabyś gości.
Ściema , ale Cię rozumiem , bo gdyby pod prysznicem był barczysty , heteroseksualny facet , starałbyś się uniknąć wejścia do łazienki
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):korbaczik napisał(a):Pukałem i czekałem zanim wszedłem. Jakby klucz był przekręcony nie miałabyś gości.
Ściema , ale Cię rozumiem , bo gdyby pod prysznicem był barczysty , heteroseksualny facet , starałbyś się uniknąć wejścia do łazienki
A gdyby był homoseksualny?... Nie wiem, czy Korbaczik byłby bardziej zadowolony...
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):piotrf napisał(a):korbaczik napisał(a):Pukałem i czekałem zanim wszedłem. Jakby klucz był przekręcony nie miałabyś gości.
A gdyby był homoseksualny?... Nie wiem, czy Korbaczik byłby bardziej zadowolony...
Pozdrawiam,
Wojtek
No chciałabym to zobaczyć!!!!!!!
korbaczik napisał(a):elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):piotrf napisał(a):korbaczik napisał(a):Pukałem i czekałem zanim wszedłem. Jakby klucz był przekręcony nie miałabyś gości.
Pozdrawiam,
Wojtek
No chciałabym to zobaczyć!!!!!!!
Elf nie przeginaj!