dangol napisał(a):Wobec tego czekam, aż znajdziesz trochę czasu na przygotowanie kolejnej porcji fotek
Franz napisał(a): Na razie przebiłem się przez ponad dziewięć tysięcy fotek z najnowszewgo wypadu. Pozostało jeszcze siedem tysięcy, które zrobiła Bea.
(...) Pewnie to dobrze rozumiesz - też zapewne wróciłaś z wakacyjnego wyjazdu.
Franz napisał(a):Na razie przebiłem się przez ponad dziewięć tysięcy fotek .........Pozostało jeszcze siedem tysięcy, które zrobiła Bea.
Franz napisał(a): z najnowszewgo wypadu.
dangol napisał(a):Taka liczba fotek z jednego wypadu to dla mnie ilość niewyobrażalna, chociaż sama robię sporo zdjęć.
dangol napisał(a):Z ledwo minionej pierwszej części tegorocznych wakacji ujęć mam jak na lekarstwo, bo... Ileż można przez klilanaście lat z rzędu fotografować to samo jezioro No, trochę jednak można ...
kaszubskiexpress napisał(a):A ile trwał wypad
Franz napisał(a):Na razie przebiłem się przez ponad dziewięć tysięcy fotek z najnowszewgo wypadu. Pozostało jeszcze siedem tysięcy, które zrobiła Bea.
weldon napisał(a):A chociaż miałeś daty ustawione i czas we wszystkich aparatach taki sam?
Kiedyś porządkowałem zdjęcia z siedmiu aparatów, w których rozbieżność w datach wynosiła ... 8 lat