Vjetar napisał(a):A do tej kapliczki da się dojechać autem?
Jeśliby sprytnie ominąć autostradę...
tony montana napisał(a):Wojtek a byłeś w Grocie Zeusa?
Byliśmy blisko niej, idąc na Psiloritis, ale sama grota nas nie zachęciła.
Pozdrawiam,
Wojtek
arko2007 napisał(a):Cóż, jak to w górach masz słońce, po czym nagle wlezie mgła.
Miałem podobną sytuację na Łomnickim Stawie w oczekiwaniu na swoją kolejkę leżałem na kamieniu i opalałem się tak grzało słońce. Natomiast po wyjeździe na szczyt, chmury przysłoniły wszystko.
Cóż było robić...
Pozdrawiam
Krzysiek
arko2007 napisał(a):Cóż, jak to w górach masz słońce, po czym nagle wlezie mgła.
Miałem podobną sytuację na Łomnickim Stawie w oczekiwaniu na swoją kolejkę leżałem na kamieniu i opalałem się tak grzało słońce. Natomiast po wyjeździe na szczyt, chmury przysłoniły wszystko.
Cóż było robić...
tony montana napisał(a):Wojtek oczywiscie gratulacje
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Cóż, jak to w górach masz słońce, po czym nagle wlezie mgła.
Cóż było robić...
Przypomniałeś mi dawne lata, kiedy wleźliśmy na Łomnicę około 18:00 i nie chcieli nas zwieźć ostatnią kolejką do Łomnickiego Stawu.tony montana napisał(a):Wojtek oczywiscie gratulacje
Dzięki. Pierwszy kreteński szczyt.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Przypomniałeś mi dawne lata, kiedy wleźliśmy na Łomnicę około 18:00 i nie chcieli nas zwieźć ostatnią kolejką do Łomnickiego Stawu.
Pozdrawiam,
Wojtek
arko2007 napisał(a):Gratulacje za udany atak
tony montana napisał(a):No i co? Nocowaliście w stacji meteorologicznej na Łomnicy? Dla mnie nie byłaby to jakaś kara
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Trochę żal...
A jaki, skutek przyniosło pukanie do nieba bram
"Knocking on heavens door"?
Never stop! When there's life, there's hope...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Trochę żal...
A jaki, skutek przyniosło pukanie do nieba bram
"Knocking on heavens door"?
Never stop! When there's life, there's hope...
Pozdrawiam,
Wojtek