-Katka- napisał(a):Czwarta fotka z ostatniej serii to Elafonissi
Cudowne miejsce, piękna plaża, ach wspomnienia
piotrmks napisał(a):Franz, bądz czlowiek, napisz gdzie to było. Bo niektóre miejsca wydaja mi sie jakby znajome. Pętelki nad Sfakią, Aradena?, Chania. Ale reszta ((((
piotrmks napisał(a):1,4 i 16 (klasztor) zdjecie z ostatniej serii. Wspinaliscie sie w Białych Górach?
Franz napisał(a):Zrobiłem jedną wycieczkę na szczyt w Lefka Ori, ale tamtejsze wąwozy są jednak znacznie ładniejsze od górskich grzbietów.
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrmks napisał(a):Oczywiście. Ale co slepemu po oczach. nawet kupiłem u mnichow oliwy. Tylko Ty znalazłeś najciekwsze miejsce do zrobienia zdjecia. Od strony wejscia klasztor nie robi takiego wrazenia.
Szacunek.
janusz.w. napisał(a):No to trochę mnie pocieszyłeś
Dysponując ograniczoną ilością czasu wybrałem wąwóz
Franz napisał(a):piotrmks napisał(a):Oczywiście. Ale co slepemu po oczach. nawet kupiłem u mnichow oliwy. Tylko Ty znalazłeś najciekwsze miejsce do zrobienia zdjecia. Od strony wejscia klasztor nie robi takiego wrazenia.
Szacunek.
Z uwagi na jego wystawę, pojechałem tam tuż po wschodzie słońca. Wtedy chyba wygląda najlepiej, ale za to do środka się nie dostałem - mnisi lubią sobie pospać.janusz.w. napisał(a):No to trochę mnie pocieszyłeś
Dysponując ograniczoną ilością czasu wybrałem wąwóz
Bardzo słuszna decyzja. Znam wiele ciekawszych gór od Lefka Ori.
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrmks napisał(a):Oliwę mają pierwszorzędną. I tańszą niż w sklepie. Polecam.
piotrmks napisał(a):A gdzie radzilbys polazic na Krecie. Lubie takie odkryte gory i liczylem ze Lefka bedzie piekny widok na morze. Czy dobrze domyslam sie, ze byles w kwietniu/maju? W letnich miesiacach chyba bez cysterny wody nie da sie wejsc?
poljako_poljako napisał(a):Pozdrawiam Franz. Wróciliśmy z Krety w poniedziałek 30.07. Z przyjemnością obejrzę Twoją relację. Śnieg na Lefka Ori wskazuje, że byliście jakiś czas temu. Teraz tylko niewielkie "łachy" białego pozostały, które widać z oddali. Czekam z niecierpliwością.