Witaj Wojtku. Jak zwykle fantastycznie.
Dzięki, że dzielisz się zdjęciami, miło pooglądać.
Zima się zbliża, długie wieczory więc będę częściej wpadać do Twojej "czytelni".
Pozdrawiam Jonna
emarylka napisał(a):Witaj Wojtku. Jak zwykle fantastycznie.
Dzięki, że dzielisz się zdjęciami, miło pooglądać.
Zima się zbliża, długie wieczory więc będę częściej wpadać do Twojej "czytelni".
jacek73 napisał(a):Witam Panie Wojtku
jacek73 napisał(a):Świetna relacja świetne fotki oddające to co widzi i czym zachwyca się Pan w realu na miejscu.
jacek73 napisał(a):W ogóle wszystkie Pana relacje czyta i ogląda się z zapartym tchem i chce się tam być
jacek73 napisał(a):Wielu nowych i wspaniałych podroży życzę i odkrywania piękna naszej planety
Franz napisał(a):Dzień drugi
Poranek wita nas deszczem. Niestety. Wiem, ze sporo zaryzykowaliśmy, wybierając ten termin - to pierwszy tydzień, od którego biura zaczynają loty na Kretę, gdyż wcześniej pogoda jest mocno niepewna. Jednak chcieliśmy ten wygospodarowany, długi weekend majowy spędzić po raz pierwszy dalej niż w Rumunii. Nic to - może się jeszcze wypogodzi.
MarDomi napisał(a):A ja cieszę się że jest to właśnie Kreta. Byłem kiedyś na tej urokliwej wyspie która mnie zauroczyła i bardzo chciałem wrócić gdzieś do Grecji. to "gdzieś" udało się dopiero w tym roku, a Twoja relacja daje mi możliwość powrotu Kretę wirtualnie.
dangol napisał(a):"Raty" małe, ale w dłuuuuuuuuuugich odstępach! A my przecież nie do banku zaglądamy, więc nie na tym nam zależy.