shaman72 napisał(a):Ciekawie , to wygląda Dosiadam się.Z jakim biurem podróżowaliście jeśli można wiedzieć??
Pozdrawiam
Aż musiałem sprawdzić w @ Grecos
Pozdrawiam
aga_stella napisał(a):Jakoś relacja mi uciekła, ale już nadrobiłam Chętnie będę zaglądać, bo choć mieszkaliśmy w tej samej miejscowości to zwiedzaliśmy inne tereny.
Wrak samochodu w krzaczorach (fotka na 3 stronie Twojej relacji)- w maju 2018 dalej był
Ceny za wynajęcia auta w maju są dużo korzystniejsze, od tych wrześniowych. My za tydzień zapłaciliśmy 140 euro, ponoć to ceny jeszcze zimowe
Że też udało Ci się we wrześniu trafić na 10- dniowy pobyt. Ja mam pecha do tych nieco dłuższych pobytów z BP
Jer napisał(a):Dawigs napisał(a):Cretaquarium - zapisane jako punkt obowiązkowy
Jest to jakaś atrakcja, chyba najbardziej dla dzieci, ale też dla osób, które nie mają okazji/możliwości nurkowania, czy zwykłego pływania z maską na powierzchni wody.
Ja akurat mając okazję, chciałem zobaczyć jak wygląda takie wielkie akwarium.
Dawigs napisał(a):Jer napisał(a):Dawigs napisał(a):Cretaquarium - zapisane jako punkt obowiązkowy
Jest to jakaś atrakcja, chyba najbardziej dla dzieci, ale też dla osób, które nie mają okazji/możliwości nurkowania, czy zwykłego pływania z maską na powierzchni wody.
Ja akurat mając okazję, chciałem zobaczyć jak wygląda takie wielkie akwarium.
W tym roku pierwszy raz używałem nieparującej maski z Decthlona - super!
Jer napisał(a):
Ano wiem, że mieszkaliśmy w tej samej miejscowości, bo kiedyś pytałem o przejście ...
Wrak samochodu raczej tam zostanie, tak mi się wydaje.
aga_stella napisał(a):Jer napisał(a):
Ano wiem, że mieszkaliśmy w tej samej miejscowości, bo kiedyś pytałem o przejście ...
Wrak samochodu raczej tam zostanie, tak mi się wydaje.
Dyskusje o przejściu pamiętam, ale wtedy nie przyznałeś się, że też byliście w Scalettcie
Super aranżacje hotelowe. Ach te palmy......... (jest palma są wakacje)