Wąwóz bardzo ładny, odpowiadają mi takie klimaty
Znowu bardzo poważnie myślę o Grecji, już szukam chętnych do Załogi
Buber napisał(a):Oj to szkoda ...znaczy się, jam jedyny ?
beatabm napisał(a):Wąwóz bardzo ładny, odpowiadają mi takie klimaty
dangol napisał(a): ... toteż również stąd wybrali się do Aradeny (autem do Chora na poranny autobus na górę do Aradeny, potem powtórzyli naszą wędrówkę wąwozem i przez Finikas do Loutro na prom do Sfakii)... Czy wobec tego lepiej podjechać do mostu nad Aradeną? Tak zrobiliśmy podczas pierwszego wypadu na Kretę, ale to tylko wywołało odczucie niedosytu, że nie dało się wtedy połączyć tego z wędrówką w dół przez wąwóz. Fakt, zaowocowało to zrealizowaniem spaceru przy drugich kreteńskich wakacjach ...
tony montana napisał(a):Południe Krety jest zupełnie inne niż północ - nie powiedziałem niczego odkrywczego.
Nam się w Frangokastello podobało nawet, tylko strasznie piździł wiatr, plaża była puściutka, co pokazywałem w swojej relacji.
tony montana napisał(a):...no ale jechać z Maleme na południe przez Frangokastello, Plakias, wracać przez Rethymnon, to było wyzwanie czasowe, nawet jak na tak długie dni jak w lecie
margaret-ka napisał(a):Buber napisał(a):Nie, nie, najwyżej możesz mieć żółtą koszulkę lub wyższe miejsce na podium
Byliśmy w tym roku dwa razy, ten drugi startując ze Sfakaki około 8 km za Rethimno. Pierwsze podejśce - z noclegiem, po to żeby zobaczyć puste plaże i parkingi
Buber napisał(a):beatabm napisał(a):Wąwóz bardzo ładny, odpowiadają mi takie klimaty
Ten jest ładny ... ale już niedługo sprezentuję ... mam nadzieję jeszcze ładniejszy.
Będę w przyszłym roku w okolicy ...chętnie wstąpię
Buber napisał(a):Rozumiem, że będzie coś do pocycania .
tony montana napisał(a):A do górnego klasztoru pojechaliście?
beatabm napisał(a):Prawdziwego Cyca....nie będzie Ale mam nadzieję znajdzie się jakiś godny następca