Kevlar napisał(a):karol 11 napisał(a):Saszetka Nimesilu na drogę.
I wysytarczy? Taki skuteczny?
- to zabierz odpowiedni zapas. Możesz użyć dwie saszetki na dobę, przez dwa, trzy dni...
who napisał(a):Kevlar napisał(a):karol 11 napisał(a):Saszetka Nimesilu na drogę.
I wysytarczy? Taki skuteczny?
- to zabierz odpowiedni zapas. Możesz użyć dwie saszetki na dobę, przez dwa, trzy dni...
SDI napisał(a):......wyjeżdżam we wtorek a dzisiaj unosiłem bramę i jak coś nie ..pierdyknie..aż usiadłem z bólu,no i ból aż do nóg promieniuje.żonka proponuje dożylnie pyralginę
who napisał(a):nim zaczniesz maltretować swój kręgosłup, poczytaj: http://krasuski.com/zbk.htm
SDI napisał(a):......wyjeżdżam we wtorek a dzisiaj unosiłem bramę i jak coś nie ..pierdyknie..aż usiadłem z bólu,no i ból aż do nóg promieniuje.żonka proponuje dożylnie pyralginę..ale na razie spróbuję tych Twoich łódek może trochę ulży bo jutro jeszcze do pracy za kólkiem przed urlopem
zlybanan napisał(a):a więc troszkę się rozminąłem z tym uciskiem aczkolwiek kierunek myślenia chyba ogólnie właściwy
zlybanan napisał(a):jeśli dobrze zrozumiałem to kluczem jest wspomniane więzadło poprzeczne.
zlybanan napisał(a):czy zatem słusznie ostrzegam przed samowolką na tym odcinku?
zlybanan napisał(a):można to uszkodzić lub nadwyrężyć odpowiednio kręcąc czachą?
zmiany zwyrodnieniowe mogą ujawnić to, co i tak by się prędzej, czy później ujawniło
zlybanan napisał(a): dlatego też wydaje mi się, że stwierdzenie:zmiany zwyrodnieniowe mogą ujawnić to, co i tak by się prędzej, czy później ujawniło
jest troszkę ryzykowne i w tym kontekście nieodpowiedzialne.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko