Dżejan napisał(a):1) Wyjazd z Krakow o 18, Budapeszt ok północy, Baśka Voda ok. 8 - tylko wtedy nie ma czasu na spanie
W 8 godzin chcesz zrobić prawie 800km. Średnia prędkość 100km/h.
Nie wierze w to.
Dżejan napisał(a):o której Budapeszt (przez centrum) można przejechać bezproblemowo?
do tej pory okrążałem Budapeszt M0 bo jeździłem w dzień,
teraz planuję jazdę w nocy (Banska B, Sahy) tak, żeby być w Baśce V. ok 8 rano:
2 opcje:
1) Wyjazd z Krakow o 18, Budapeszt ok północy, Baśka Voda ok. 8 - tylko wtedy nie ma czasu na spanie
2) Wyjazd o 15, Budapeszt 21 (wtedy trzeba by obwodnicą chyba), wtedy jest czas na przespanie się po północy gdzieś na parkingu w samochodzie z 2-3 godzinki,
nie jeździłem nigdy w nocy na raz i nie wiem którą opcję wybrać
zawsze jeździłem na 2 razy ze spaniem nad Balatonem
Maruś-Man napisał(a):Witam . My jeździmy z Bochni . Przez 3 lata jechaliśmy przez Chyżne , Bańską ( z winietą) i Budapeszt . W ubiegłym roku pojechaliśmy przez Piwniczną i myślę , że w tym roku to powtórzymy . Przejazd przez Słowację według mnie najlepszy tą trasą . Polecam .
bluesman napisał(a):Maruś-Man napisał(a):Witam . My jeździmy z Bochni . Przez 3 lata jechaliśmy przez Chyżne , Bańską ( z winietą) i Budapeszt . W ubiegłym roku pojechaliśmy przez Piwniczną i myślę , że w tym roku to powtórzymy . Przejazd przez Słowację według mnie najlepszy tą trasą . Polecam .
Jedź przez Muszynkę troszkę krócej i lepsza droga
bluesman napisał(a):Maruś-Man napisał(a):Witam . My jeździmy z Bochni . Przez 3 lata jechaliśmy przez Chyżne , Bańską ( z winietą) i Budapeszt . W ubiegłym roku pojechaliśmy przez Piwniczną i myślę , że w tym roku to powtórzymy . Przejazd przez Słowację według mnie najlepszy tą trasą . Polecam .
Jedź przez Muszynkę troszkę krócej i lepsza droga
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi