Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kraków-Dubrownik od 29 zł?????

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 19.04.2008 08:33

Chyba pomylił ci się temat postu.Bo nie jest w nim napisane : czy wolimy polecieć samolotem ,czy pojechać samochodem.
Piotrek SAS
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek SAS » 13.05.2008 11:26

dzoony napisał(a):Tak lece Centralwings.Lotu do Dubrovnika nie odwołają dlatego,że jest to połączenie czarterowe(np.korzysta z niego Rainbow tours).Tym rejsem będą latały biura podróży i osoby ,które indywidualnie wykupiły bilety.Na stronie Centralwings jest napisan e,że kasują nie rentowne trasy i przerzucają się na czartery wakacyjne.

na podobnej zasadzie centralwings dogadał się z nami i uruchomiliśmy połączenie ze Splitem
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 13.05.2008 11:48

Janusz Bajcer napisał(a):Do Orebica z Dubrownika jest kawałek a komunikacja autobusowa w Cro nie jest rozbudowana. No chyba że wynajmiecie auto na lotnisku ale to trochę kosztowne.
Przylecicie do Dubrovnika i nie będziecie chcieli go zobaczyć :?:
Jeśli kwatera nie zarezerwowana to może lepiej wybrać Cavtat

Co jak co, ale akurat połączenia autobusowe w Cro - są jedną z jej mocniejszych stron ;) Mnóstwo autobusów kursujących nie tylko po Chorwacji, ale również do BiH czy Słowenii, o dalszych krajach nie wspominając.
Chyba, że myślałeś o sieci kolejowej - ta jest mizerna, to fakt.

A może Ola i Marek już byli w Dubrowniku?

A w Cavtacie życzę powodzenia w znalezieniu kwatery... Chyba, że interesuje ich coś albo daleko od morza, alebo w starych kamieniczkach w centrum miasteczka, albo też w całkiem wysokiej klasy hotelach. Cavtat to enklawa - tam cumują takie jachty, że mózg w poprzek staje...
Ola i Marek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola i Marek » 14.05.2008 22:08

W Chorwacji będziemy pierwszy raz mamy juz rezerwacje w Orebic dlatego interesuje mnie ta komunikacja miejska bo z lotniska musimy dostac sie własnie do Orebic
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.05.2008 23:14

Ola i Marek napisał(a):W Chorwacji będziemy pierwszy raz mamy juz rezerwacje w Orebic dlatego interesuje mnie ta komunikacja miejska bo z lotniska musimy dostac sie własnie do Orebic

Obrazek

DUBROVNIK - Orebic 14.15

Orebic - DUBROVNIK 4.45
Ostatnio edytowano 14.05.2008 23:22 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Ola i Marek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola i Marek » 14.05.2008 23:21

Dziekuje za info
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 15.05.2008 15:11

Ola i Marek napisał(a):W Chorwacji będziemy pierwszy raz mamy juz rezerwacje w Orebic dlatego interesuje mnie ta komunikacja miejska bo z lotniska musimy dostac sie własnie do Orebic

Jak jedziecie do Chorwacji pierwszy raz, to Dubrownik warto zobaczyć (oczywiście nie tylko na widokówce) :lol: .
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.05.2008 16:25

Gdzies wyczytałem/usłyszałem, że koniec z biletami za 1pln + oplaty takie/siakie/owakie....
Musi byc podany PEŁEN KOSZT.
Z pożdrowieniami dla przewoźników ...... :twisted:
Piotrek SAS
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek SAS » 15.05.2008 16:50

FUX napisał(a):Gdzies wyczytałem/usłyszałem, że koniec z biletami za 1pln + oplaty takie/siakie/owakie....
Musi byc podany PEŁEN KOSZT.
Z pożdrowieniami dla przewoźników ...... :twisted:

dlatego podajemy cenę właśnkie w ten sposób :D n www. SkyandSea.pl
Poprzednia strona

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Kraków-Dubrownik od 29 zł????? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone