Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krajlevica kamp Oštro

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kawa
Croentuzjasta
Krajlevica kamp Oštro

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 21.01.2009 16:11

Witam !
Czy był ktoś może w miejscowości Kraljevica i może coś powiedzeć o tej miejscowości a w szczególności o kempingu Oštro ?
Pozdrawiam
Sławek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.01.2009 16:22

Widziałeś tę stronkę :?:
http://e-camping.net/pl/camping/72.html

jest tam komentarz ludzi którzy tam byli ;)

Temat przenoszę do Kampingów

Pozdrav :papa:
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 21.01.2009 16:22

kawa napisał(a):Witam !
Czy był ktoś może w miejscowości Kraljevica i może coś powiedzeć o tej miejscowości a w szczególności o kempingu Oštro ?
Pozdrawiam
Sławek

Z tego co wyczytałem korzystając z wyszukiwarki to nie polecają tego miejsca na wypoczynek :?
Jest to miasto z portem w którym jest duża stocznia http://kraljevica.chorwackie.pl/
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 21.01.2009 16:25

Leszek Skupin napisał(a):Widziałeś tę stronkę :?:
http://e-camping.net/pl/camping/72.html

jest tam komentarz ludzi którzy tam byli ;)

Jeden z komentarzy :"Byliśmy w 2006 roku na tym campie. Po prostu rewelacja... sielsko czarodziejsko, nie za dużo ludzi piękne położenie przy samej plaży (pustej !!!), rodzinna atmosfera, ceny rozsądne. Trochę daleko do cywilizacji ale to chyba dobrze... "

Chyba rozumiem dlaczego plaża była pusta... :roll:
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 21.01.2009 17:24

Tak widziałem tę stronę i czytałem opinie. Z tego co widziałem na google earth to kemping jest po drugiej stronie półwyspu skąd nie widać stoczni ani miasta. Dlatego też zależy mi na opinii ludzi, którzy osobiście tam byli , widzieli i mają swoją opinie na temat tego miejsca.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.01.2009 07:52

Na tym kempingu nie byłem ale miejscowość znam - nic szczególnego, stocznia, magazyny paliw płynnych - kilka fotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To tyle ciekawych widoków z tego miasteczka.

Po drugiej stronie jadranki same zalesione wzgórza i jakieś ruiny zamku (szlak przez krzaki ok. 2 km pod górę).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.01.2009 09:06

kawa napisał(a):Tak widziałem tę stronę i czytałem opinie. Z tego co widziałem na google earth to kemping jest po drugiej stronie półwyspu skąd nie widać stoczni ani miasta. Dlatego też zależy mi na opinii ludzi, którzy osobiście tam byli , widzieli i mają swoją opinie na temat tego miejsca.

http://www.novi-turist.hr/hr/kamp.php

Na stronce kemping prezentuje się ładnie, są tam domki kempingowe, którymi jesteś zainteresowany .
Niestety brakuje cennika tego kempingu.

Powrót do Kempingi