Goniaa, Kasia i Krzyś, Fresz, Sara76, agata26061 - serdecznie witam!
Piter_M i Lednice - bardzo się cieszę, że jesteście. Relacja Pitera_M była dla mnie inspiracją, a za sprawą opowieści Lednice - zakochałam się w Opatiji
Za chwilę ciąg dalszy
Igłą pinii napisał(a):Goniaa, Kasia i Krzyś, Fresz, Sara76, agata26061 - serdecznie witam!
Piter_M i Lednice - bardzo się cieszę, że jesteście. Relacja Pitera_M była dla mnie inspiracją, a za sprawą opowieści Lednice - zakochałam się w Opatiji
Za chwilę ciąg dalszy
Igłą pinii napisał(a):Podziwiamy monumentalny gmach Uniwersytetu Mariborskiego.
Ten sam architekt budował w Mariborze i w Bielsku
Zabieram się z Wami w podróż
Igłą pinii napisał(a):...Problem w tym, że mój Mąż, wyznając zasadę, że ma na wszystko czas, zagapił się z zatankowaniem samochodu. Gdy milczenie w samochodzie staje się nieznośnie, zadaję zasadnicze pytanie – ile jeszcze kilometrów przejedziemy, nim staniem „w szczerym polu”, no może bardziej wśród gór, na ruchliwej autostradzie...? Oczywiście nie muszę dodawać, że stacji benzynowej jak na lekarstwo?
Wskazówka paliwa coraz niebezpieczniej opada w dół, a ja zamiast delektować się wakacjami, siedzę maksymalnie zdenerwowana i w myślach zaklinam, by za kolejnym zakrętem była stacja benzynowa. Wreszcie jest!!!! Jesteśmy uratowani.
Igłą pinii napisał(a):
Sorry za taką małą wcinkę, ale uwielbiam oglądać w innych relacjach fotki podobne do moich. Od razu zwróciłam uwagę na tą "górkę" wśród Twoich fotek, która u mnie z trochę bliższej odległości wygląda tak:
My mieliśmy podobny problem w drodze powrotnej na Węgrzech, w oczekiwaniu na stację benzynową przejechałem chyba ze 30 km, ale na szczęście w końcu pojawiła się stacja na horyzoncie i byliśmy uratowani
Igłą pinii napisał(a):
Po raz pierwszy w tym roku moczymy też nogi w Adriatyku – bosko!!!!
Lednice napisał(a):Igłą pinii napisał(a):No, pięknie
A miejsce, gdzie są schody do morza pokazane w serialu o Annie German, widzieliście
[/quote]Kasia i Krzyś napisał(a):odwiedziliśmy Rovinj w tym roku, ale właśnie tylko na 2 godziny... mieliśmy podobną ciemną chmurę w tle, dzięki czemu kolorowe kamieniczki robiły jeszcze większe wrażenie
zdobyliście ekstremalną wieżę?
Powrót do Nasze relacje z podróży