TOPAS napisał(a):Kowol - jeśli można to mam dwa pytania:
1. Ile kosztuje karta do internetu COSOMOTE, taka jaką kupiłeś 3 G
2. Ile kosztuje wynajęcie takiego okrętu
Za miesiąc ruszam na podbój Hellady i będę wdzięczny za info.
Hejka
kup sobie taką jak na fotce po lewej
tego dziadowstwa po prawej nie kupuj!
kupisz ją jedynie w salonach Germanos , które znajdują się w większych miastach , ja kupiłem w Zakynthos
opcje są takie :
- za 5 euro 1GB transferu , ważność 1 dzień
- za 20 euro 1GB + 2 GB transferu , ważność 11 dni
- za 40 euro 5 GB transferu , ważność 1 miesiąc
ja wybrałem ten drugi , korzystam z niego od 4 dni , skype, przeglądarki , i wykorzystałem dopiero 400Mb z 3000Mb ,tak że napewno ci wystarczy no chyba żebyś non stop ściągał jakieś pliki
do zakupu tej karty w sklepie Germanos potrzebny Ci będzie paszport ( procedura jak za króla ćwieczka) trwa z 10 minut , tam Ci ją zarejestrują , wkładasz do jakiegoś prostego modemu , ja mam usb ( musi być bez simlocka ,wiadomo
) i net śmiga jak ta lala
, na plaży w domu , gdzie chcesz
transfer od 3,6 do 7-miu nawet
tak że net śmiga luźno
podają Ci adres stronki na której w każdej chwili możesz sobie sprawdzić ile Ci jeszcze zostało
...hm:roll: chociaż w większości kwater jest Łaj Faj ale my raczej wybieramy , ustronne miejsca i wtedy różnie bywa
odnośnie "okrętu":wink:
napewno różnie:wink: , w naszym wypadku koszt był 50 euro za 6 godzin + paliwo 25 euro ( może się komuś wydawać że to dużo , ja też tak uważam ,ale " cały rocek my tutki na to śporowali , pewnom kwote my uśporowali i tyle momy do wydanio i nie myślymy ło poscegulnych kośtach
" a uważam że za bardo nie szalejemy
" polecomy taki okrynt sceze , bo ty wielki i inne glassbooty , straśnie łogranicajom horyzonty , syćko ja jak we wojsku , teraz 5 minut na kompani , teroz 10 na sra...i itd , a kupe tanij to nie wychodzi
Pozdrowiajom Kowolki!