Hejka !
Witomy syćkich Sanownych Cytelników
..właśnie my s Pamelom zacumowali okrynt , Ouzole sie juz chłodzom , pzed mecem se pore stzele dlo odwagi i wiecór ide do Tawerny oglondać , zaroz łobok
, kapke mom cykora , bo s Poloków zech tu je som , reśta Greki i łobcokrajofców poru
dziełchy pewnie nie pujdom , bo godajom co ich piłka nie interesuje (juz mi gul bez to skocył
jak mozna nie kibicować Polskim Piłkozom
tak ze pośle Wom tu pore fotek z dzisiejsego rejsu po Mozu Jońckim
bo po mecu , moge być
łolaboga
i jesce jakich gupot napise
.. tak jak my sie wcora dogodali ś panym kierownikiym na dzisio rano nom tyn okrynt wyrychtowoł
piyrwse za sterami siod łocywiście Kapitan Hook
w celu łobjaśniynio Pameli kaj je w lewo na burt , kaj w prawo , kaj curik a kaj go ahead
no i tak my se płynyli i łoglondali widocki....
w oddali naso osadka Makri Gialos
minyli my Ag.Nikolaos
po drodze minyli my Blue Caves , ale nie stowali my , postanowili my pruć na Navagio Beach
w oddali Kefalonia
mijali my fajne plazycki
....non stop uwazali my co by nie zachocyć ło skały , abo gory lodowe , majonc na wzglyndzie , ostatni wypadek promu we włochach , a tam kapitan był doświadcony wyga
w końcu dopłynyli my do Navagio , i tu nom s Pamelom gule skocyły potynznie
, bo jak my tam dociyrali to na plazy było jyno tzech ludzików
ale kapke my długo manewrowali co by pod dobrym kontym nos okrynt ustawić i...!
w miyndzycasie wielki okrynty co zaś , psismycyły angoli zatarasowały nom wejście do Navagio
wysypały angoli
oblyźli tego wraka
no i ..
dlo nosego okryntu zostoł jyno konsek w cieniu
s psodu my ciepli kotwice a ze zadku pziwionzali my se okrynt do kamiynia , bo nom go ściongało fort roz na tyn okrynt po prawej a roz na skały...
...nojgozyj co wielki kamiynie były syćki wyzbiyrane wokół , po nosego musiołem iść ze 100 metrów, ale co ? boli my sie ze sie nos okrynt roztzasko , to tza sie było poświyncić ...uf...
... Pamela sie uparła co sie chce łokompać , to wlazła tam miyndzy ty okrynty
, jo se otwoził dwa Mythosy i se ległech w ciyniu i cekołech na nio
no i tak mi łosłabła po tych kompielach
( nie wiym co tam jesce robiła
) ze zaś se musiołek łodewzić dwa Mythosy i zakuzić , bo na nos okryn wchodziła cheba 15 minut
dobze co tych galander nie pourywała łod drabinki co sie wchodzi na okrynt
w końcu wlazła no scynści
a juz sie bołech w pewnym momyncie co nos okrynt zatopi
, bo był fest pzechylony
i łuciykli my s Navagio , jo se legnył na pzodek ( cheba rufa
)
a Pamela po wcorajsym pzeskolyniu s patelniom ( ćwicyła dwie bite godziny
) usiadła za sterami
i normalni mi cheba osalała
ale w końcu ij pzesło na scynście
cykłem takom plazycke
bo ta jak zacyła pruć
, to sie chycił fest galandrów na pzodku , schowołem głowe i licyłem barany , do 2000 nolicyłem to wychamowała
to se skocyłem popływać koło Blue Caves , w środku sie juz nie dało , bo zaś tam pełono glassbotów juz pływało
potym ta dalij jak waryjot zacyła pruć
w łepie juz mi sie zacyło kryncić
bez jedno oko zdonzyłem jesce obocyć piknom plazycke Xigia , co tam ta woda tak smerdzi
siarkom
niby tam pise Natural Spa , ale to tak jak by do Orawic abo Beshenowej pojechoł pzi 40 stopniowym hycu
i dotarli my scynśliwie do domku
..... to tela na razie , wypiełem juz dwa drinole
Polskie barwy pzigotowane , ino mi sie syćko piepzi , w Polsce mec je s tego com wycytoł 17:35 u nas je godzina do pzodu , to u nas je o 18:35 ? , bo juz nie wieym
a pusce se telewizor bo tu tyz momy to moze co powiedzom
Pozdrowiajom Kowolki!
...A kibicujcie tam Fest i wspiyrojcie mie tu chocioz telepatycnie , bo jo tu je som Polok na 30 chopów moze , co bydom oglondać
..ale gańby nie pziniese i nie dom sie łatfo , bo juz mom adrynaline pzedmecowom fest
fest!
[/img]