czemu tam tak daleko?
piosz napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedź. Wasza obecna kwatera jest bardzo ładna. Niestety dopiero teraz zobaczyłem na google maps że aby tam dojechać trzeba pokonać około 2000 km. Większość z naszej grupy (w tym i moja żona) uważa że już Orebić był baaaardzo daleko, a co dopiero jakby mieli jechać aż na wyspy Greckie. Chyba musimy zacząć od bliższych terenów Greckich np. Chalkidiki.
taurus napisał(a):piosz napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedź. Wasza obecna kwatera jest bardzo ładna. Niestety dopiero teraz zobaczyłem na google maps że aby tam dojechać trzeba pokonać około 2000 km. Większość z naszej grupy (w tym i moja żona) uważa że już Orebić był baaaardzo daleko, a co dopiero jakby mieli jechać aż na wyspy Greckie. Chyba musimy zacząć od bliższych terenów Greckich np. Chalkidiki.
Możecie polecieć do Aten samolotem i wynająć busy - tanio wam wyjdzie.
Możecie też z Brna lub Pragi prawie na Lefkadę dolecieć - Preveza/Aktio i tam wynająć tanie auta lub busy lub ichnim PKS-em - Ktel - dojechać.
POzdrawiam
taurus napisał(a):Kowol zapodawaj...
A jak na Lefkadzie Kaszebci Checz postawie to Cie Z Pamelo widza u płota
Dytki zbirom ino nie wim Ojro czy Drachma??
Info od nich masz jakie??
Pozdrawiam
Kowal38 napisał(a):... Pamela jak sie podziwała na te schodki , to zaroz zrobiła w tył zwrot