Hejka
..no to co?
ciesymy sie ze tu zaglondocie jesce , z Wami podruzuje sie nom raźnij
Dzisio zrobili my se takom łobjazdówke ,łobjechali my całom wschodnio -południowom cynść wyspy,hyc był strasny teraz my pzijechali , bydymy se robiś łobiodek , gozełecka i Ouzo juz mo łodpowiedniom tymperature , juz sie nikaj dzisio nie rusomy jedynie do basynu , bo momy z 30 kroków i robiymy se wiecorek ABC cyli ( alcohol,Babki i cygaretle)
...rano....
w końcu zech ty dziołchy wyciongnoł z tych łuzek i po śniodanku wegetarianckim
my rusyli
na pocontek dojechali my do Poros
nie musieli my jechać bez most , pzejechali my se cyntralnie bez zyke , bo zyka wychła
Poros
cisa , tam je cheba siesta non stop , zoden nic nie robi
potym my se pojechali do Skala ( to je tam kaj dowozom w wiynksości anglikow co pzilatujom zeloznymi ptokami
po drodze do Skala jesce ładnie
juz ich tam było sporo
, tam sie nom za bardzo nie podobało
potym my pojechali do Lourdata
tu my zostali na kompiele i opolanko na dwie godzinki , plaza do kompania dobro ,piosesek we wodzie i płytko ze 100 metrów łod bzega
Pamela jak wlazła do wody to siedziała chyba pół godziny
ale to dobze bo po kompieli jak zech sie na niom podziwoł to mi chyba z pół kilo schudła narescie!
..
z reguły staram się nie wyrażać krytycznie , opisując Wam miejsca które odwiedziliśmy ( każdy ma swój gust) lecz północna część Kefaloni z Myrtos , Anti Samos to dla mnie "miód na serce" , tutaj tego nie odczułem , ale chcę zawsze zobaczyć jak najwięcej i wykorzystać czas na urlopie do maximum , choć nie zawsze to wychodzi
.. nastympnie pojechali my do Pessady ( do wioski z której w środę rano będziemy przeprawiać się na Zante)
Pessada - przystań z której odpływają promy na Zante do Agios Nikolaos
cisa spokój , zywego ducha ni ..hu..hu... a kcieli my sie spytać ło kierej tyn prom łodpływo i kupić juz tikety
widocki pikne , ale co ?....promu, ani kasy, ani roskładu ni ma
no i co?
kapke wyzyj je knajpka , to lece tam , za barym stoi fajno grecynka
to jo do Nij... Kalimera
i nawijom tom mojom łomanom angielscyznom , i krew mie zaloła potynznie
Pani godo co promy miały juz pływać łod 1-sego maja , potym łod 15-maja,potym łod 1-sego cerwca i z tego co słysała w końcu za tydziyń majom rusyć
( a guglowołem jesce wcora , to wychodziło co juz łod 1-sego maja pływajom)
kapke zech sie zgzoł
, kupiłek se zaroz Mythosa na rozluźniyni mięśni
, bo nom to kapke plany pokzizowało
i teraz som my kapke w małej kropce , ale" luźno guma
"
... to je właśnie zaleta nosych wakacyji, ze jak piknie poprosymy Loena to nos wsyndzie dowiezie
a taki pzigody najbardziyj lubie
teraz juz mom wlotego drugigo drinola i se zaś pogugluje , z Sami jakisi promy pływajom bo widzym co dziyń z tarasiku , jyno ze prawdopodobnie do Patry , z Poros tyz coś podług gugli cosik płynie do Kyllini ( abo i ni , jutro tam zajade ) , ale jesce wcora pokozołem Pameli Wase relacyje z Albani a konkretnie Ksamil i ta sie podkrynciła straśnie i bucy zaś ze moze tam , a jo kcym na Zante , Basia mówi ze sie zgodzo byle kaj pojadymy , tak ze dzisio bedzie debata i głosowani!)
ale co
jo myśle ze Zante jednak wygro!
jutro Wom domy znać po debacie
Narazie pzed nami do zwiedzynio południowo-zachodnio cynść Kefaloni!
a kaj zaś we środe wyrusymy dalij w świat w posukiwaniu nowych pzigód to Wom Sanowni cytelniki łopisymy w nastympnych łodcinkach
Pozdrowiajom Kowolki!
ide bo basynu