Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne..

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 12.06.2013 19:59

Hejka :papa:

..Witomy Wos piknie :wink:

..hm :roll: ...kiedyś był czas Vasco da Gamy , Krzycha Kolumba ,Marko Pola i ....Louisa de Funesa 8O

...iiiiii 8O

...tak se siedziołem wcora , kuziłem faje , dubołem w nosie i myślołem ło niebieskich migdołach :roll: , az tu naroz moj Anioł Stróz jak mi nie wyfandzolił s plaskacza cyntralnie w baniok 8O , gwiozdy mi sie pokozały i św.Pieter naroz , i godajom mi razem , nie spej :!: Teraz Kowolu je twoj cas ! Bez tych kilkanaście dni ,siadoj , pis i nie zmarnuj go , bo wiela ci juz go nie zostało , dłogopisa nie załuj i aparata tyz ! 8O

...aha dodatkowo pozwolomy ci se kupić na tom wyprawe kzinke AMBROZJI (40%) 8O + 50 stuk słabsej AMBROZJI ( 5% ) 8O w celu wyostzenia wzroku i złapania weny twórcej, i co by ci sie rynce nie tzepały pzi tym pisaniu i fotkowaniu :roll:

..hm :roll: to myśle cymu nie :?:

..zaroz odpoliłem Leona i pojechołem po tanich marketach , znolozłem ty napitki i je zakupiłech w ilości jak mi pzikozali ale wzionem je na zesyt , bo o dukatach to juz zapomnieli pierony 8O ( chyba tyz majom kryzys) jak wsendzie zrestom ,ale sroł pies :wink: , jakosi to po wyprawie spłacymy , aha wzionem jesce troche podstawowych produktów do jedzenia typu maga do zupy , pziprawy , tabletki na wontrobe i wykałacki do zymbow. A to s tego powodu ze jak stoje potem w greckim sklepie pzed pólkom ś nimi i kce co kupić , to za pierona nie moge pojonć co je co , np masło je ( βούτυρο) 8O a papiyr do pyrdeli (χαρτί υγείας) 8O i byj tu mondry :roll: ...ale masła nie bieremy a papiyru ctyry rolki w razie cego :wink: :wink: :wink:

...alem sie rozpisoł łolaboga :roll:

.. hm :roll: ...a przechodząc do meritum wątku..

..w tym roku postanowiliśmy odwiedzić Sporady Północne , a konkretnie Skopelos , Skiathos , może jeden dzień na Allonisos a ostatnie 5-6 dni to jeszcze nie wiemy gdzie, zadecydujemy na miejscu ( najchętniej jakaś wyspa ) :hut:

..startujemy jutro o 18-tej ze Skoczowa do Volos

Skoczów-Volos

i mamy zamiar zdążyć w piątek na któryś z promów ..13:45 (Pegasus) lub 16:30 (Expres Skiathos)

i dotrzeć na Skopelos najpóźniej na 20:30

Volos-Skopelos

hm :roll: to tela na wstympie , aha tego roku jadymy we cworke jo i tzi Baby 8O (Pamela,Aga i Basia ) Leonem , dlotego postanowiłech napisać tyn wontek , bo sie bojem co tam ś nimi nie łosiwne , tak klepiom na gymbach ze łolaboga , słychać je s kilometra i postanowiłech wiecory spyndzać s moim laptokiym i ś Wami Sanowni Forumowice :roll:

..pofanzolił bym zaś co , posłoł jakie fotki , jeśli łocywiście pozwolicie :cry: :(

..to tela na wstympie , bo Pamela już sie zas po mie dze ze mom zrobić to i tamto a mi sie nic nie kce :roll:

...hm :roll: ale reisefieber juz mom fest :hut:

Obrazek

trochem na tej focie wysył nie za piknie 8O ale ni ma casu na fotoshop :wink:

..aha i nos cały prowiant

Obrazek

+ 50 AMBROZJI (5%)

Pozdrowiajom Kowolki :wink: :papa: :hut: :sm:

cdb...
Ostatnio edytowano 14.04.2014 12:53 przez Kowal38, łącznie edytowano 4 razy
Aneta.K
Cromaniak
Re: Kowolki na Sporadach ...i... ? 2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.06.2013 20:02

Ale super , widzę że będzie znowu relacja pełna humoru i fajnych zdjęć :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.06.2013 20:02

Siedzisz jak prawdziwy Macho na skórzanej, białej kanapie W tle kolejny kapelusz i piękne rośliny na parapecie.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 12.06.2013 20:15

Fajnie, że już nadajesz :D ,
szybciej i na pewno weselej :mrgreen: zleci mi czas do mojego wyjazdu :P .
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 12.06.2013 20:19

I jeeeeeeeeest mój ulubiony autor relacji !!!! Czekam z niecierpliwością na relacyję :mrgreen: Pozdrawiam i szerokości :papa:
kataryniarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kataryniarz » 12.06.2013 20:21

Zapowiada się jak zawsze rewelacyjna relacja, udanego wyjazdu :papa:
MarDomi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarDomi » 12.06.2013 20:29

Już nie mogę się doczekać relacji :) A co do ambrozji to z zupką na pewno będzie wesoło :mrgreen:
michalmazur
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalmazur » 12.06.2013 20:37

Czekałem na tą relację z niecierpliwością . Będę śledził na bieżąco. Szerokiej drogi :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.06.2013 20:39

Nie, no jak Kowolki pisom to jo muse.... :D
Ślag by mnie przecie trofił jak bym zabocył tu zajrzyć...
:D :D :D
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 12.06.2013 20:56

Kowal swój harem powiększa! :oczko_usmiech:
Tutaj trzeba być!
Nie może być inaczej :D

Czekam z niecierpliwością,bo coś ta Grecja kusić zaczyna.... :wink:
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 12.06.2013 21:03

witajcie :papa:
jestem i ja , czekam z niecierpliwością na relację,wierzę że jak zwykle fantastyczna :lol:
wawerek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawerek » 12.06.2013 21:09

Super, że już ruszacie....szerokiej drogi.
Czekamy z niecierpliwością na każdy odcinek z podróży:)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 12.06.2013 21:12

o sąsiedzi startują :)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 12.06.2013 21:32

Hejka :papa:

ja pierdziu 8O 8O , jak mówi Pan Maślana i Czesio :wink:

Dziękujemy Wszystkim Szanownym Cro i Grekomaniakom za miłe słowa ( przepraszamy że nie z osobna ) :(

zaroz nom banany wyskocyły na pusach łod łucha do łucha :wink: :wink: :wink:

Postaramy się Wam odwdzięczyć ładnymi fotkami i garścią humoru..hm :roll: mom nadzieje :roll:

Pozdro :wink: :papa:

cdb...
dudek_t
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dudek_t » 12.06.2013 21:35

Nareszcie! Czekałem na Waszą relację od zakończenia poprzedniej :lol:
Następna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies