Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne..
Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
perkac napisał(a):Chyba jednak granica grecka.......mój błąd
Narka
.. luźna guma
..no no , zdecydowanie Macedonia/Grecja ( Tsoliades ) , tutaj przystopowało nas na około 30 minut w drodze do Grecji ( w sumie jedyny najdłuższy i nie przewidziany postój)
Kalimera dla Wszystkich Szanownych Czytelników i jedziemy dalej
..aha....wcora nawet nie tknolech Ambrozji , bo kurka wodna , tak se spoliłem plecy na tej plazy i tak mie bolały i bolom ze chodziłem cały wiecór s kołkiym w zymbach z bólu i ze łzami w ocach i nawet nie dało by rady naloć tej Ambrozji do gymby bo mi ten kołek pzeskadzoł , tzepołem sie cały jakbym mioł Parkinsona i całom noc lezołem na bzuchu i zykołem co by dzisio jako chmurka wysła a tu rano jak wylozłem...gich zaś lampa , tak ze dzisio ze słoneckiem łostroznie muse
...aha i łodwiedzili my perełka Agios Ioannis
..pore fotek
...kcieli my wleź do środecka , ale łocywiście my som w cepku urodzyni i pocałowali my zas klame , bo juz było puźno i zamkneli
..tu nakryncali ten film Mamma Mia podobno , co Pamela pzed wcasami oglondała go chyba z 10 razy i za kazdym razem becała jak koza , pzi ósmym razie juz myślołem co zadzwonie po psychiatre co by sie na niom podziwoł , ale ij pzesło ...aha ...do wcora bo wcora jak my tam dojezdzali to zaś zaceła beceć jak koza ze sceńścia i w Leonie my mieli po kostki wody , po wakacjach kasuje ten film i posyłom jom na badanie jakie
....hm no to na tela narazie ....a wiecoym wiadomo ...
..rano po śniadanku pojechaliśmy sobie obejrzeć Evangelistria Monastery ' droga trochę hardcorowa po szutrze ostro pod górę ale daliśmy radę , było warto a dodatkowo zostaliśmy wynagrodzeni przepięknym widokim na miasteczko Skopelos i dostaliśmy od 90-letniej Babci Mniszki małe talizmany
cy nie wiym jak sie to nazywo ale godały ze se momy je pzipionć i bedom nas chronić na wakacjach
..tak ze teraz cuje sie bezpiecniej
..po śniodanku wegetarianckim , moje je to na dole
w drogę
Skopelos
Brygada RR
Monastery Evangelistria na Skopelos
w środku
dzwonek
grill
..potym pojechali my se na plaze Glisteri na zachód łod Skopelos na mythosa i frape , ale o tym potym
teroz po drinolu i idymy na nos bazen f końcu a wiecorem wiecorek integracyjny
aha , pan kierownik był pzed chwilom i sie pytoł cy by mu kto niepowachowoł baru s Ambrozjami bo musi na chfile wyskocyć , zgłosiłech sie na ochotnika tak ze łodezwie sie po sychcie , jak mie tam gdo nie napadnie
Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.
Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.