Kleszcz napisał(a):W tym roku 2014 wybieramy się na Thassos właśnie do Aliki.Także w czerwcu.Zamierzamy tam wynająć kamienny domek bezpośrednio przy głównej plazy Aliki.Powiem szczerze,przerazily mnie trochę te tłumy na Twoich zdjęciach.Czy tam jest tak dużo ludzi w czerwcu w dzień powszedni ? codziennie?,a może to była niedziela albo jakies ichniejsze świeto Skąd się ci ludzie biorą?wycieczki jakieś czy co?Wiem,że to piekna plaza,kamieniołomy itd.Ludzie na plazy mi nie przeszkadzają ale odniosłam wrażenie,że tam był dziki tlum
Bardzo proszę napisz mi coś więcej
I jeszcze jedno.Gdzie najbliżej jest jakiś market dobrze zaopatrzony albo bazar.Jedziemy na 2 tyg
Hejka
..hm ..... główna plaża w Aliki była codziennie zapchana niestety ( osobiście nie polecam , woda troszkę cuchnie, tłumy) i to nie ze względu na autokary itd...80 % krajanie z za wschodniej granicy... był czerwiec
...hm .. wygląda pięknie na fotkach ... i tylko tyle
...od tyłu tej plaży zdecydowanie lepiej to wygląda ..ta zapchana jest za półwyspem ( 2 cm...od góry)
..ale głowa do góry kilometr wcześniej jest bardzo kameralna na której ułożyliśmy serce
..pierwszy Market jest przy tej zapchanej plaży , drugi z 5 kilosów dalej , a supermarket w Limenarii z 25 kilosów
..hm.. jedź Kleszczu jedź ..Thasos jest piękne jak Jońskie zielone....
..szerokiej drogi , wspaniałych wakacji życzą Kowolki...
..aha i tego roku bydzie odcinek nr 5 .. jak pozwolicie
.. są trzy warianty narazie..
...
Pozdrówki dla Grekomaniaków
..narazie ...pije szałwie .. angina ropna..
ale o tym bedzie ..live w swoim czasie
..ps.. o wakacjach łocywiście a nie o anginie ropnej