Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne..

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
steftes
Cromaniak
Re: Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) steftes » 14.07.2013 20:20

A ja siedzę teraz na campingu w Delfach, swieżo po przyjeździe i odpoczynku w tutejszym basenie. Camp super! Cena za 3 osoby 29 euro + 1 za WiFi. Zajety w 50%. Widok na wybrzeże i zatokę jedyny. Jutro Kompleks Delf a pojutrze camp Meltemi na Peloponezie. Granicę przekraczałem w Tompie o godz 8.00 - na bieżąco. Jesli ktoś ma pytania - chętnie pomogę. Pozdrowionka dla wszystkich Grekomaniaków. :wink: :papa:
pietruszeczki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietruszeczki » 15.07.2013 10:30

steftes napisał(a):A ja siedzę teraz na campingu w Delfach, swieżo po przyjeździe i odpoczynku w tutejszym basenie. Camp super! Cena za 3 osoby 29 euro + 1 za WiFi. Zajety w 50%. Widok na wybrzeże i zatokę jedyny. Jutro Kompleks Delf a pojutrze camp Meltemi na Peloponezie. Granicę przekraczałem w Tompie o godz 8.00 - na bieżąco. Jesli ktoś ma pytania - chętnie pomogę. Pozdrowionka dla wszystkich Grekomaniaków. :wink: :papa:

Pozdrowienia dla podróżnikow. My już po, byliśmy na Lefkadzie :papa:
steftes
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) steftes » 15.07.2013 20:32

Obrazek
Itea wieczorem - widok z campingu.
Obrazek
Delfy świątynia Ateny.
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 16.07.2013 13:59

super zdjęcia :D
steftes
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) steftes » 16.07.2013 21:21

Kowal38 miałeś rację. Przebyłem właśnie drogę z Delf przez Napilio i dalej brzegiem przez Leonodio.Twierdzę zdobyłem samochdem. Droga fantastyczna widokowo, ale ręce bolą od zakretów. Popijam Mythosa na camp Meltemi. Ciut chmurek przybyło i idzie odetchnąć. Jutro coś wkleję - bo teraz pić mi się chce okrutnie. :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 16.07.2013 21:41

steftes napisał(a):Kowal38 miałeś rację. Przebyłem właśnie drogę z Delf przez Napilio i dalej brzegiem przez Leonodio.Twierdzę zdobyłem samochdem. Droga fantastyczna widokowo, ale ręce bolą od zakretów. Popijam Mythosa na camp Meltemi. Ciut chmurek przybyło i idzie odetchnąć. Jutro coś wkleję - bo teraz pić mi się chce okrutnie. :papa:

Hejka :papa:

..odpoczywaj i wklejaj , chętnie obejrzymy rejony znane i nieznane :wink: :wink:

..ja też niedługo coś tu dokleję , jak przyjdzie natchnienie :roll:

...hm ..Meltemi :roll: fajne wspomnienia pozostały.. :wink: ..podprowadzili mi tam flaszke s iceboxa allcomunity 8O :wink: :wink: :wink:

Obrazek

knajpka obok kampu , lepiej łapał net.. :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy i życzymy Wspaniałych Wakacji :wink: :wink: :papa:

Pozdrowiajom Kowolki :wink: :papa: :hut:
Ostatnio edytowano 16.07.2013 22:12 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 16.07.2013 22:00

Kowal38 napisał(a):..ja też niedługo coś tu dokleję , jak przyjdzie natchnienie...

Wlasnie Kowalu drogi....
Oby jak najszybciej przyszlo,bo tu wierni (dotad nieujawnieni) czytelnicy czekaja :)

:papa:
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 16.07.2013 23:04

Świetna :!: :!: :!: relacja. Popłakałam się ze śmiechu :lol:
Zdjęcia bajecznie piękne.

Również (tak jak inni) czekam na więcej :D
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 17.07.2013 10:05

czekam na dalszy ciąg :D
steftes
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) steftes » 17.07.2013 21:59

Z Delf jeszcze
Obrazek
Za to zdjęcie ostałem obgwizdany przez strażnika za dotknięcie historycznego obiektu.
Obrazek
A w Delfach na dole nie było nikogo, a na gorze trudno było zrobić zdjęcie bez wycieczki
Obrazek
Dzisiaj byliśmy w jaskini Dirou, Fotki wyszły nawet ładne (zrobiłem chyba ze 100)
Obrazek
Obrazek
Po zwiedzaniu coś niecoś.
Obrazek Zaraz przy latarni jest rest. gdzie Grek na żonę z Polski i dla wszystkich Polaków jest 20% zniżki.
Tyle nara. Tu już ciemno od 2 godzin. Jutro Elafonisos. :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 18.07.2013 06:23

steftes napisał(a):Z Delf jeszcze

Obrazek
A w Delfach na dole nie było nikogo, a na gorze trudno było zrobić zdjęcie bez wycieczki

Dzisiaj byliśmy w jaskini Dirou, Fotki wyszły nawet ładne (zrobiłem chyba ze 100)
Obrazek

..W Delfach nie byliśmy ,a szkoda :( jest temat na przyszłość , .. nie łod razu Kraków zbudowano :wink:

..Pirgos Dirou piękne :roll: :wink:

.. czekam na wrażenia z Elafonissos :roll: i polecamy jeszcze Mani , po drodze z wioską Vathia i Gerolimenas :wink:

Pozdrówki :wink: :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 18.07.2013 06:39

Hejka :papa:

...ja tu powoli będę się wycofywał okrakiem , wszak miesiąc na pierwszej stronie listy przebojów Cro.pl całkowicie mnie satysfakcjonuje :wink: :wink: :wink:

...zostawiam pole Szanownym Koleżankom i Kolegom :wink: :papa: i czekam na Wasze Greckie relacje :!: :wink:

..lecz wątek oczywiście pozostaje otwarty na ewentualne pytania , uwagi :roll: Wasze piękne foty i spostrzeżenia:wink: :wink: :wink:

..lecz pozwolę sobie jeszcze wrzucić po kilka klimacików lepsych i gorsych s kozdej łodwiedzonej wyspy f tym roku :wink:

Klimaciki ze Skopelos.. :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

coś dla ducha :wink: :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dla oka.. :wink:

Obrazek

Obrazek

robótki ręczne :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nasza kwaterka na Skopelos

Obrazek

mały bałaganik :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i cosik dlo bzucha :wink: :wink: :roll:

Obrazek

suvloki , śpek i greek salat f moim wykonaniu , jakis takiś ..hm :roll:

Obrazek

i fachofca greckigo kuchoza f Tawernie ....te były zdecydowanie lepse ...ale zaś drogse .. 8O :wink: :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrówki :roll: :papa:

.... :wink:
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 18.07.2013 12:40

ale zrobiłeś smakę trzeba zrobić przerwę na małą siestę :D
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 19.07.2013 06:58

..klimaciki z Alonissos.. :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.... to tyle :roll: :wink:

....jeszcze będą ze Skiathos i Thassos.. :wink:

...Pozdrówki.. :wink: :wink: :wink: :papa:

...... :wink:
artas666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artas666 » 19.07.2013 07:01

Kowal jesteś Wielki :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne.. - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies