Serce na dłoni, nie na dłoni - na plaży.
Jakie ogromne ale gdzie jest napisane że to kowolków.
Pozdrówki i podziekowania
Dla kowolków mniejsze serducho ale też greckie, z greckich muszelek z greckiej plaży. Plaża w Keramoti na przeciw Thassos.
evil napisał(a):Kowal , tak na zachętę coby Cię zmotywować do wklejania fotek coś Ci powiem w tajemnicy Już za tydzień od 8 lipca w Lidlu piwko MYTHOS czyli Twój ulubiony Mythosik , puszka 0,5 l za 2,99 !!! Aby milej było wspominać greckie wyprawy , hej !!!
evil napisał(a):Kowal , tak na zachętę coby Cię zmotywować do wklejania fotek coś Ci powiem w tajemnicy Już za tydzień od 8 lipca w Lidlu piwko MYTHOS czyli Twój ulubiony Mythosik , puszka 0,5 l za 2,99 !!! Aby milej było wspominać greckie wyprawy , hej !!!
Darkos napisał(a):evil napisał(a):Kowal , tak na zachętę coby Cię zmotywować do wklejania fotek coś Ci powiem w tajemnicy Już za tydzień od 8 lipca w Lidlu piwko MYTHOS czyli Twój ulubiony Mythosik , puszka 0,5 l za 2,99 !!! Aby milej było wspominać greckie wyprawy , hej !!!
Wybaczcie to pytanie, ale muszę: 2,99 czego?
Kowal38 napisał(a):....eeee no złotych i w polskim Lidlu myśle , pzeca nie pojade 1700 km do greckigo Lidla i nie bede płacił 2,99 euro za browara
Pozdrówki
Kowal38 napisał(a):...he , he ,he
i rom po po pom i rom po po pom
momy f Skocowie
...a co ????
Pozdrówki dlo Sympatycnej Sonsiadki
eystrasalt napisał(a): Mam w związku z tym pytanie, które - mam nadzieję - nie zaśmieci Twojej relacji: które przejście graniczne H/SRB powinienem Twoim zdaniem wybrać, żeby nie narazić się na zbyt długą odprawę (myślę, że granicę będę przekraczał wczesnym popołudniem)? Z góry dziękuję za jakąkolwiek sugestię
Bea.ta napisał(a):a bo myślałam, że do bielskiego przyjedziecie
i jakąś kaffe na lotnisku wypijemy
pozdrawiam Was również wyściskaj ino z czuciem - Pamelę