Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne..

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
Lidia K
Cromaniak
Re: Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013

Postnapisał(a) Lidia K » 01.07.2013 10:24

Serce na dłoni, nie na dłoni - na plaży.
Jakie ogromne ale gdzie jest napisane że to kowolków.
Pozdrówki i podziekowania
Obrazek
Dla kowolków mniejsze serducho ale też greckie, z greckich muszelek z greckiej plaży. Plaża w Keramoti na przeciw Thassos.
longtom
Weteran

Postnapisał(a) longtom » 01.07.2013 10:57

Kowal38 napisał(a):...wróciliśmy...

My też w zeszłym tygodniu.

Z Milosa.

Pierwsza relacja jaką przeczytałem po powrocie, to Twoja.

Jak zawsze super :!: :!: :!:

pzdr :wink:
rudik_a
Globtroter

Postnapisał(a) rudik_a » 01.07.2013 12:16

Aż nie wierzę,że to koniec...ale czekamy jeszcze na zdjęcia, jak piszesz masz ich sporo dla nas :)

Jak zwykle fantastyczna relacja, dobrze ktoś wcześniej napisać żeby się zrzucić na kolejną Waszą ekskursję żebyśmy mieli co czytać i oglądać :)

Pozdrówki
evil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) evil » 01.07.2013 21:04

Kowal , tak na zachętę coby Cię zmotywować do wklejania fotek coś Ci powiem w tajemnicy :mrgreen: Już za tydzień od 8 lipca w Lidlu piwko MYTHOS czyli Twój ulubiony Mythosik , puszka 0,5 l za 2,99 !!! :lol: Aby milej było wspominać greckie wyprawy , hej !!!
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 02.07.2013 07:10

Hejka :papa:

..w piątek odwiedziliśmy miasteczko Theologos w środku wyspy w górach..

..kilka fotek...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..tutaj zakupiliśmy kilka suwenirów , miód ,winko , oliwki i Ouzo :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ale co Wos bede cyganił , długi spacyry mie kapke nudzom , w bzuchu mi zacyło burceć :roll: , to załoncyłem sfoigo kinola i tyn doprowadził mie do takij gabloty 8O

Obrazek

Obrazek

...panu kelnerowi nawet nie musiołech nic pokazować ani godać co kce , bo jak uwidzioł ze 100 metrów nadchodzoncego cornego barana , to juz stoł z narychtowanom , ogrilowanom nogom s biołego barana na wielkim talyzu f jednej rynce i s mustardom f drugiej.... no to co :?: ciach go :wink:

Obrazek

po baranie juz mi sie nie chciało chodzić , tom se siod , zakuził i cekołem s Leonym na reste wyciecki :wink:

Obrazek

..ale jesce pore fotek ostatkiym sił cyknołem dlo Wos :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

papuga we wiynźniu :roll:

Obrazek

Obrazek

i popruli my dalij :wink:

Obrazek

cdb... :wink:
Ostatnio edytowano 02.07.2013 07:22 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 02.07.2013 07:11

evil napisał(a):Kowal , tak na zachętę coby Cię zmotywować do wklejania fotek coś Ci powiem w tajemnicy :mrgreen: Już za tydzień od 8 lipca w Lidlu piwko MYTHOS czyli Twój ulubiony Mythosik , puszka 0,5 l za 2,99 !!! :lol: Aby milej było wspominać greckie wyprawy , hej !!!

8O dzięki za info :wink: :wink:

Pozdrówki :wink: :papa:
Darkos
Cromaniak

Postnapisał(a) Darkos » 02.07.2013 09:09

evil napisał(a):Kowal , tak na zachętę coby Cię zmotywować do wklejania fotek coś Ci powiem w tajemnicy :mrgreen: Już za tydzień od 8 lipca w Lidlu piwko MYTHOS czyli Twój ulubiony Mythosik , puszka 0,5 l za 2,99 !!! :lol: Aby milej było wspominać greckie wyprawy , hej !!!

Wybaczcie to pytanie, ale muszę: 2,99 czego?
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 02.07.2013 09:47

Darkos napisał(a):

Wybaczcie to pytanie, ale muszę: 2,99 czego?

....eeee no złotych i w polskim Lidlu myśle :roll: , pzeca nie pojade 1700 km do greckigo Lidla i nie bede płacił 2,99 euro za browara 8O

Pozdrówki :wink: :wink: :papa:
evil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) evil » 02.07.2013 09:57

Polski LIDL , 2,99 PLN :D
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 02.07.2013 10:00

Kowal38 napisał(a):....eeee no złotych i w polskim Lidlu myśle :roll: , pzeca nie pojade 1700 km do greckigo Lidla i nie bede płacił 2,99 euro za browara 8O

Pozdrówki :wink: :wink: :papa:

macie Lidla w Skoczowie??? czy jedziecie do Bielska?? ;)
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 02.07.2013 10:05

Bea.ta napisał(a):
macie Lidla w Skoczowie??? czy jedziecie do Bielska?? ;)

...he , he ,he :smo:

i rom po po pom i rom po po pom :wink: :wink: :wink:

momy f Skocowie :wink: :wink:

...a co ???? :roll: 8O

Pozdrówki dlo Sympatycnej Sonsiadki :wink: :wink: :wink: :papa:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 02.07.2013 10:12

Kowal38 napisał(a):...he , he ,he :smo:

i rom po po pom i rom po po pom :wink: :wink: :wink:

momy f Skocowie :wink: :wink:

...a co ???? :roll: 8O

Pozdrówki dlo Sympatycnej Sonsiadki :wink: :wink: :wink: :papa:

a bo myślałam, że do bielskiego przyjedziecie :)
i jakąś kaffe na lotnisku wypijemy :)

pozdrawiam Was również :) wyściskaj ino z czuciem - Pamelę ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2013 22:08

Kowal38, dziękuję za kolejną świetną relację :-)

M. in. dzięki Tobie Grecja, do której wyjeżdżam (pierwszy raz) już w najbliższą sobotę, przestała być tak odległa i nieznana, jak jeszcze kilka miesięcy temu. Wiem, że sobota nie jest najlepszym dniem na podróżowanie, jednak chcę jak najszybciej zacząć wakacje. Mam w związku z tym pytanie, które - mam nadzieję - nie zaśmieci Twojej relacji: które przejście graniczne H/SRB powinienem Twoim zdaniem wybrać, żeby nie narazić się na zbyt długą odprawę (myślę, że granicę będę przekraczał wczesnym popołudniem)? Z góry dziękuję za jakąkolwiek sugestię :-)
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 03.07.2013 06:33

eystrasalt napisał(a): Mam w związku z tym pytanie, które - mam nadzieję - nie zaśmieci Twojej relacji: które przejście graniczne H/SRB powinienem Twoim zdaniem wybrać, żeby nie narazić się na zbyt długą odprawę (myślę, że granicę będę przekraczał wczesnym popołudniem)? Z góry dziękuję za jakąkolwiek sugestię :-)

Hejka :papa:

..na tej trasie są dwie w miarę rozsądne możliwości , co było już nieraz poruszane przez Kolegów z Forum :wink:

..hm :roll: w lipcową sobotę nigdy nie przekraczałem tej granicy ( z reguły maj lub czerwiec ) , zresztą przez Tompę powiem szczerze nigdy nie jechałem :roll:

1.. przez Roszke

2.. przez Tompa

... jeżeli chodzi o moje skromne zdanie :roll: , to zaryzykowałbym jednak tą Tompę , bo kilkugodzinne oczekiwanie na odprawę w upale nie jest chyba dla nikogo przyjemnością , ale to jest też taki mały orzeszek do zgryzienia który trzeba przetrawić , decydując się na wyjazd swoim samochodem :roll: :wink: :wink:

...ale głowa do wyrchu :wink: jak postoicie kapke f tej kolejce , to powiyw Meltemi , smak Mythosa podwoi Dlo Wos sfojom moc po dotarciu do Hellady :wink: :wink:

..życzymy jak najmniejszych kolejek na granicach i wspaniałych wakacji s humorkiym łocywiście :wink: :wink:

Pozdrowiajom Kowolki :wink: :papa: :hut:
Kowal38
Cromaniak

Postnapisał(a) Kowal38 » 03.07.2013 06:41

Bea.ta napisał(a):a bo myślałam, że do bielskiego przyjedziecie :)
i jakąś kaffe na lotnisku wypijemy :)

pozdrawiam Was również :) wyściskaj ino z czuciem - Pamelę ;)

..Cześć Beata :wink:

... .. to wybierom , zdecydowanie tego Biylskigo Lidla :wink: , łocywiście po ropocynciu promocyji :wink: , dom znać łodpowiednio wceśnij na e-mail , a je tam jako pijalnia na lotnisku , bo downo nie byłech , łostatnio pore roków tymu na Strongmanach :roll: :?:

..Pamele wyściskołem fest 8O :wink: :wink: :wink:

..Piknie pozdrowio Kowol :wink: :wink: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne.. - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies