Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne..

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
gego
Cromaniak
Re: Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) gego » 25.06.2013 11:25

Kowal38 napisał(a):...trochem je zjechany :wink: bo dopiyro teroz lodówka zacyła mrozić i wypiołem tzi ciepłe Ambrozje (5%) i nie idzie

Jak nie idzie???

Napij sie cieplutkij 40% - lepij wchodzi :wink:

Kowal38 napisał(a):... nie wiym cy ty gupoty jesce cytocie

Jo czytom

:papa: :papa: :papa: :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 25.06.2013 14:19

gego napisał(a):

Jo czytom

:papa: :papa: :papa: :papa:

:) :) Hejka :papa: no jak moj kolega Gego cyto to mi sie zaroz humor poprawił :wink: :wink:

..pzijechali my teroz , no to co :roll: montujym kolejny łodcinek :wink:

....
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.06.2013 15:09

wszyscy czytają :)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 25.06.2013 15:35

Hejka :papa:

...to prujymy dalij :roll:

..dzisio my postanowili kapke zwiedzić południowom cynść Thassosa

..na pocontek pzejezdzali my łobok Monastery Archangelos :roll: ,hm :roll: , mie to tam tak sceze za bardzo nie ciongło , ale co :?: Frelki wziony aparaty i idom , hm :roll: , to jo za nimi ,hyc był chyba za 100 stopniów ,oglondołem tam kapke , pół było niecynne dziwołem sie na ty świynte łobrozki itd... ale non stop miołem pzed locami Tawerne s zimnym Mythoskiym ,i kompiele w mozu na zmiane :roll:

...hm :roll: na pocontek łocywiście dostołem długi galaty i dodatkowo kosulke , bo nie puscali f gaciach plazowych 8O ..hm :roll: i po tzech minutach zwiedzanio , musiołem sie schować pod kzok winogronowy do ciynia bo wyglondołem w tym stroju jak bym sie posikoł abo skocył f nim do wody ..bo bez tyn upał loło sie zy mie jak z wynza strazackigo

Obrazek

..pore fotek tam cyknołech s ukrycio 8O bo łogulnie był zakoz fotkowanio , ale dlo Wos zaryzykowołem :wink:

Obrazek

Obrazek

Pamela zaś kupiła świynty łobrozek :roll:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...hm :roll: urwołem se pore winogronów iślifke i zjodłem , ale były straśnie kwaśne , niedojzałe cheba, no to co :roll: zaroz poleciołem do WC i na tym sie moje oglondanie skońcyło :roll:

Obrazek

Obrazek

..ale jakem wyseł s konfesjonału 8O , tom jesce pore fotek zdonzył cyknć dlo Wos bo Pan portier juz sie dar ze momy ty kombinezony zdować , bo mioł ich mało a kolejka sie zrobiła ze ..ho ...ho... :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...hm :roll: do kolejki dostołem sie łocywiście łostatni , syćki sie wymiyniali mundurami miyndzy sobom i posli zwiedzać , do mie podeseł chyba chińcyk abo japońcyk na pzimiarke , ale nie doś ze mundur miołem cały mokry to jesce rozmiarowo mu nie pasowoł , bo był ło de mnie ło tzi głowy mniyjsy i jak oblyk ty moi mokre galaty 8O to je całe naciongnoł i mu głowy wcale nie bło widać 8O , to mu godom po angielsku ....łoblyc se ino samom kosulke :roll: ,,ale co , tyn sie rozbecoł i uciyk zaś na som koniec kolejki 8O , kapke mi go było zol :( .. :roll: :roll: ..no to co ..zdołem mundur Panu Portierowi ,powiesił go na snor do pranio ,, siodłem se f cieniu i tak sie mi zdzymło bo cekołem na te moje Dziołchy ...i zonk 8O dziwom sie i tyn chińcyk zaś doseł do pzimiezanio a Panu Portierowi zaś sie skońcyły kombinezony , podziwoł sie na niego 8O i doł mu ino kosulke :roll: ale juz wyschniyntom i wykrochmalonom , ino nie wybiglowanom 8O he he :wink: fajnie to wyglondało bo ino mu wystowała głowa z wyrchu a zdołu trampki :wink: :wink: :wink:

cdb... :wink:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 25.06.2013 15:58

..no to co prujymy dalij :wink:

...nastympnie udali my sie do zwiedzynio takij dziury w skale s wodom pzi mozu co sie nozywo Giola łodwiedzili my jom dziynki moimu kolegowi Steftesowi Podziękowania i Pozdrówki :papa:

...i tu zaś my dali ciała , bo Steftes nopisoł co tam skryncił w jakom drozke , zaparkowoł f cieniu i mioł pól drogi blizej :roll: ale co my jeździli tam i na zod ze tzi razy i tej drozki my nie nasli , zaparkowali my na głównej i musieli my pedałować na doł ,cheba s kilometer 8O

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.. no to co :roll: goł dałn , goł dałn :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aha zapomnieli my se wzionść mineralnom ze sobom 8O , i jakem zloz f końcu ku tej dziuze łodwodniony do granic ...patze sie na słapy i uwidziołe swoi slipy i f nich pyrtka 8O , piyrwsy roz łod dwudziestu lot 8O , bo mi bzusysko sie ganc straciło i normalnie zacon mi sie rysować kaloryfer miynśniowy ,syścy jak to uwidzieli to zacyli klaskać 8O .... i sie dzeć 8O Kowolu ...skoc na głofke, skoc na głofke wylyźli s tej dziury zrobili mi miejsce, tom wyloz na wyrch nad tom dziure 8O , naprynzyłem klate...i tu nastompił Zonk 8O , bo mi bzusysko zaś wrociło na sfoi miejsce i syćcy sie do mie obrocili dupami :roll: i jeden mi godo po anglicku ..lepij idź se oddej dżampa s graundflora .., no tom zloz na dół kaj sie ta dziuro łoncy z mozym Egejskim , noprynzyłem tym razym bzuch , wyciongnołem rynce , alem sie posliznoł i cyntralnie zamiast na głófke dżampnołech na ..basa 8O ....jak gichła woda , to s dwacet turystof wpadło do moza Egejskigo i pozostałe dwacet ich ratowało ...hm :roll: zostołem som :(

Obrazek

Obrazek

..ten roskracony to je jo :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..Pamela s Dziołchami zaroz uciykły :(

...s dziury wychodiłech 5 minut i zaś se odziłem tom samom noge i dodatkowo bzuch :(

...cdb :wink:
Ostatnio edytowano 25.06.2013 16:48 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.06.2013 16:07

Kowol.
Kiedy wracacie?
Bo nie wiem jak długo dam radę jeszcze czytać.....Obrazek

Obrazek
WolfAtTheDoor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WolfAtTheDoor » 25.06.2013 16:47

Fajne widoki i niezłe zdjycia Kowol, co to za sprzynt mocie? Jak sie oglądo takie zdjycia to jednak się potym nie myśli o Chorwacji za czynsto hehe:)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 25.06.2013 17:01

anakin napisał(a):Kowol.
Kiedy wracacie?

nojpryndzyj w niedziele :wink: co by zdonzyć na sume i cyknć tam nosymu łorganistowi cosik drobnych eurow na tace , co by mioł na Ambrozje , bo jak nie wypieje to straśnie fałsuje .. ale z łostatnij reśtofki se kupiymy w razie cego stoptery do usów i ....

Amyn
:wink: :wink: :wink:

..jak godo moj Kolega Gego :wink: :wink: :papa:

cdb....
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 25.06.2013 17:23

... eeee... to jesce pore tak krajobrazowo fkleje , bo dziołchy posły zaś na plaze opolać ciała , a jo tak nie lubie pzi takim hycu i zaś zostołem som :roll:

Limenaria Beach

Obrazek

Obrazek

gich go :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...kapke podroznie Wose zołondki , bom kapecke dziśka zasaloł jak Dziełchy lezały na plazy ,bo juz łod tych mrozonych specyjałow z Carefura mie zołondek zacon boleć to jom poseł se do Tawerny jak prawdziwny Kapitan Hook :roll: :wink: :wink:

..ino mi sie kapke dukatowy prywatny portfelik uscuplił :( .. ale .....luźno guma :wink: ... jak Pamela bedzie dzisio spać to ij kapke podkradne , bo mo grubsy :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...łoctopusy wisiały na hoku :roll:

Obrazek

..tom pokozoł palcym Panu kelnerowi :wink: i mi doł 8O , ale dostołem ino jedno noge :(

Obrazek

gratis dostołem fruity , alem je sybko zanios Pameli na lezok , bo jak sie na nie podzieołem ino......to zaś WC ....15..minut... 8O

Obrazek

...Obrazek

Obrazek

Obrazek

..to je noso drugo plaza koło domku ....hm tam cheba nie pudymy ,, za fest cłowieków 8O

Obrazek

...Pozdrówki :wink: :papa: :hut: :sm:

..cdb...
Ostatnio edytowano 25.06.2013 18:21 przez Kowal38, łącznie edytowano 4 razy
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.06.2013 17:29

badyle Kowol .... badyle foć :)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 26.06.2013 09:02

Hejka :papa:

..kilka fotek na dzień dobry :wink: :wink:

z naszej wioski Aliki

Obrazek

Obrazek

druga plaża w Aliki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..to tyle na razie , teraz zmykamy na plażę i Mythoska , wieczorem się gdzieś wybierzemy to...

cdb.... :wink: :papa: :hut:

Pozdrowiajom Kowolki :papa:
ona_007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ona_007 » 26.06.2013 12:00

Coś pięknego po prostu ! Kusicie tą Grecją oj kusicie !
Jak odchowam dzieciaki do wieku bezjęczeniowego to też tak pojadę ! A co ;)

Relacje z Kowolkowych wakacji sa klasą same w sobie !

Pozdrawiam i zazdroszcze luzu ;)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 26.06.2013 18:12

Bartek1977 napisał(a): A jak się jeździło samochodem po wyspie? jakie tam są drogi?

..drogi są dobre , nawet te szutrowe , jak Ci samochód wytrzymuje jazdę po polskich , to greckie drogi to małe piwo :wink: :wink:

Pozdrawiam :papa:
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 26.06.2013 19:23

Kowol ,przypominam ,że jutro są imieniny LEONA :D Więc nie zapomnij polać go ambrozją ( obojętnie 5% czy 40% :mrgreen: ) i życzyć dalszej bezawaryjnej jazdy do Grecji , Chorwacji i generalnie po syćkich drogach :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 26.06.2013 21:49

..hm :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...cdb

Obrazek

Obrazek

... :roll: ..hm :roll: fotki pośle jutro , bbo Vasilis nos zaprosił :wink: ..a jak tu piknie grajom 8O ,,

....Pozdrowki dlo Cro ..i Gre ...comaniakow....Kochom ..Wos :wink: :papa: :papa:

moj Promotor .. :wink:

...jutro fklej fotki

...Kalinichta :papa:
Ostatnio edytowano 27.06.2013 00:55 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Kowolki na Sporadach Północnych i Thassos 2013 + inne.. - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone