Hejka
..no właśnie wróciłech z wachowanio baru s Ambrozjami pzi bazenie ..hm w sumie daleko nie było 30 kroków , Pan Kierownik Grek jak pzijechoł to mie pochfolił i f nagrode poloł mi Metaxy dwa razy ,oblizołem sie podziynkowoł mi i powiedzioł ze jest zy mnie dumny i ze sie nadaje ino goch nie zrozumioł cy na struza cy na barmana , bo po Grecku nie umie .. aha f trakcie wahowania baru wypiłem se swoigo spoka nie popijołem łod Pana Kierownika , bo mie tak wychowali i nie wypado i wrociłech teraz wesoły ( zygzakiem )
sybko cosik fkleje i łuciekom spatki na bazen , bo nos zaprosił i godoł co nom Jakuza włoncy a nigdy my jesce nie byli
..rekonesans na Glisteri Beach
dojeżdżamy
i tu sie okozało ze f tawernie je małe muzeum
..hm ..nie wiym cy nie zocynom pzinudzać , jak co to dejcie znać
..ale tak szczerze....to dzięki naszemu forum cro.pl poznałem trochę piękną Chorwację a teraz zaczynam poznawać Grecję dzięki działowi " Jak nie Chorwacja to..." , czytam Wasze relacje niemal codziennie z przyjemnością już od ponad 10 lat , delektujemy się nimi , wyciągamy jakieś wnioski , na ich podstawie planujemy ( oczywiście w miare możliwości ) dla mnie nasze Forum jest encyklopedią wiedzy i przygód ...
hm..... alem sie rozgodoł , moze kapke ze mnie jest burok ( s wyglondu napewno ) ale lubie pzigody , aha , bo se moze gdo myśli bog wiy co jezdemy 14-to letnim Leonym ,kiery nos nie zawiod jesce , a dlo pzikładu za te kfaterke ( dwie izby ,kuchnia, dwie łaziynki , bazyn i Jakuza dali my 50 euro za dzięń za ctyry osoby, hm.. myśle co niedrogo ...ale jak pzioscyndzymy to se tyz do Towerny na obiod idymy , w kozdym bonć razie nie głodujym ( co widać jakem je s Pamelom na fotkach ,...hm rozmiary XXXL , ale myśle co taki tyz musom być , bo by było nudno
Pozdrowiajom Kowolki
cdb...