Eunike1984 napisał(a):Widoki piękne
A droga to chyba nawet "szersza" niż w Amalfi I te wypaśne zabezpieczenia...
Pozdrawiam i czekam na więcej
Filmiki super!
I muzę podkładasz świetną!
..ło kurde bele .. łod Szefowej Wesołej Ferajny taki komplemynt pocytać , to sie cuje co bym ze dwie skizinki redbula gichnył naroz
..muza tako tyz mi sie podobo .. ogólnie country , folk , rock , jazz itd....hm ...ale muse tu sie pziznać co jednym s powodow zastosowanio podkładu je moja wada co straśnie pzeklinom , łocywiście łod casu do casu i na wesoło .. tak ze jakbym podkład puścił łoryginalny , to bym mog zostać wyciepany s forum roz dwa..
Pozdrawiamy Serdecznie
czekor68 napisał(a):Kazek widza ze ty tego Leona nie pasiesz yno nim dość gibko żyniesz po tych drogach.Zrobioł żeś mi smaka na ta korsyka .Ale jescze nie w przyszłym roku dopiero na pyndzyji se tam pojada.Małe przimiarki już robia i Calvi bydzie raczej moją bazą wypadową.
Poizdrawiom Czesiek.
..mos we mnie piyrsego cytelnika Twoich relacyji a zem Ci narobił smaka na te Corse , to myśle co nie bedzies zawiedziony
Pozdrawiamy Serdecznie
janusz.w. napisał(a):
...ehhh, ta droga - piękna, dobrze ją wspominam
A i na podsumowanie cierpliwie poczekam
Relacja jak zwykle - jedyna w swoim rodzaju
Dzięki
pozdr
..hejka Janusz ..tak na poważnie , to gdyby nie Ty to bym na Corse prawdopodobnie nigdy nie wpod , a juz mie ciongnie co by tam wrócić i łodkrywać dalij , ale jak godajom co sie odwlece to nie uciece
Pozdrówki