Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowolki na Korsyce 2014

Francja produkuje ponad 1 500 rodzajów serów. Francuzi są odpowiedzialni za stworzenie metrycznego systemu miar i wag w 1793 roku. Francja nie jest ojczyzną croissanta - to ciasto pochodzi z Austrii. Kipferl – przodek croissanta, który narodził się w wiedeńskich kawiarniach w XIII wieku – był oryginalnym porannym słodyczem w kształcie półksiężyca.
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 22.10.2014 18:47

Eunike1984 napisał(a):Widoki piękne :D
A droga to chyba nawet "szersza" niż w Amalfi 8O I te wypaśne zabezpieczenia... :roll:
Pozdrawiam i czekam na więcej :papa:

Filmiki super!

I muzę podkładasz świetną! :D

..ło kurde bele :oops: .. łod Szefowej Wesołej Ferajny :wink: taki komplemynt pocytać , to sie cuje co bym ze dwie skizinki redbula gichnył naroz :wink: :mrgreen:

..muza tako tyz mi sie podobo .. ogólnie country , folk , rock , jazz itd....hm :roll: ...ale muse tu sie pziznać co jednym s powodow zastosowanio podkładu je moja wada co straśnie pzeklinom , łocywiście łod casu do casu :mrgreen: i na wesoło :wink: .. tak ze jakbym podkład puścił łoryginalny , to bym mog zostać wyciepany s forum roz dwa.. :mrgreen:

Pozdrawiamy Serdecznie :wink: :papa:

czekor68 napisał(a):Kazek widza ze ty tego Leona nie pasiesz yno nim dość gibko żyniesz po tych drogach.Zrobioł żeś mi smaka na ta korsyka :lol: .Ale jescze nie w przyszłym roku dopiero na pyndzyji se tam pojada.Małe przimiarki już robia i Calvi bydzie raczej moją bazą wypadową.
Poizdrawiom Czesiek.

..mos we mnie piyrsego cytelnika Twoich relacyji a zem Ci narobił smaka na te Corse , to myśle co nie bedzies zawiedziony :wink:

Pozdrawiamy Serdecznie :wink: :papa:

janusz.w. napisał(a):
Kowal38 napisał(a):
Calanches De Piana

...ehhh, ta droga - piękna, dobrze ją wspominam :)
A i na podsumowanie cierpliwie poczekam :!:
Relacja jak zwykle - jedyna w swoim rodzaju :lol:
Dzięki :!:

pozdr

..hejka Janusz ..tak na poważnie , to gdyby nie Ty to bym na Corse prawdopodobnie nigdy nie wpod :wink: , a juz mie ciongnie co by tam wrócić i łodkrywać dalij , ale jak godajom co sie odwlece to nie uciece :wink: :wink:

Pozdrówki :wink: :papa: :hut:
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 23.10.2014 21:59

Hejka :)
Podkład w 3 filmiku nie był potrzebny, bo też fajna muza leciała w autku ;)
P.S. Obejrzałam wszystkie Twoje filmiki na YT - bardzo fajne, no i muza the best :D
Pozdrówki
margaret-ka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) margaret-ka » 25.10.2014 17:18

Przeczytałam sobie jeszcze raz relację w całości. Nie będę pisać pochwał za talent, język i dowcip bo woda sodowa uderzy Ci do głowy :wink:
Powiem tylko, że to co zamieściłeś jest wartościowym przewodnikiem dla kogoś, kto zastanawia się czy warto tam jechać i jak się do tego zabrać. Może niekoniecznie ten kierunek mieści się w moich najbliższych planach, ale obejrzałam z zainteresowaniem.
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 31.10.2014 12:01

Kowol specjalnie przeczytałam Twoją relację jeszcze raz - miały być jeszcze dodatkowe zdjęcia :roll:
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 31.10.2014 13:05

Również jestem pod wrażeniem, piękna podróż...

Pozdrawiam cieplutko
Sol-Wagon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sol-Wagon » 31.10.2014 20:56

no bajeczne te krajobrazy...Korsyka śmiało może konkurować z Norwegią...:)
może pisało, ale przegapiłem...ile taki "promik" kosztuj w 2 strony i jaki jest czas płynięcia?:)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 02.11.2014 00:26

:smo: ..skasowołem ..cego nie lubie bo dwa razy to samo napisołem :wink:
Ostatnio edytowano 02.11.2014 08:43 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 02.11.2014 01:11

..gdo lubi humor :wink: zapraszam :wink:

..pzeprasom co nie odpowiedziołem , cdb niebawym:wink:

.....Panie Janku :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=o3OWZaIpEDk

.
Ostatnio edytowano 03.11.2014 06:14 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 02.11.2014 01:43

..aha..tyn tez skasowołem bom zaś to samo dwa razy nopisoł :mrgreen:

..nie było nic śpatnego :wink: :mrgreen:
Ostatnio edytowano 02.11.2014 08:45 przez Kowal38, łącznie edytowano 1 raz
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 02.11.2014 01:52

Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 02.11.2014 08:39

..no...

... :wink: i Kochom Wos ...łopruc 0,0001 procynta tego nosego Sacownego Forum :evil:

...bede walcył dalij :smo: ..pzecifko cynzuze.....łobcinaniu moich wpisow :wink: wylywaniu wiader wazeliny

...zyce humoru , uśmiychu ...zdrowio i syćkigo nojlepsego :wink:

Pozdrowio , kłanio sie i klynko Kazo Kowol :wink: :smo: :papa: :hut:

...aha ... hm ..i jak by były wybory na rezerwowego Moderatora ( Janus je Fajny ) :!: :wink: :wink: kiesik ..to podajym mojom skromnom kandydature :mrgreen: ...zaroź bym tu zrobił mały pozondek :wink: :mrgreen: :mrgreen: ...to głosujcie na mie :wink: :smo: :mrgreen:

...fcora jak byłem na grobach :wink: , to Pradziadek i Dziadek , łodsunyli płyte marmurowom , wychylili gowy 8O i godajam , wnuku tak tzimej.. kiesi bedzies moderatorem :wink: i wprowadzis pozondek i srande :wink: :mrgreen:

...cdb..
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 02.11.2014 18:43

:lool: :lool: :lool: Ale z Ciebie mega agent! :lol: :oczko_usmiech:

Kiedy kolejne filmy :oczko_usmiech: 8)
Paulka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paulka » 03.11.2014 10:17

Jak będziesz moderował w tym samym stylu co piszesz relacje to masz moje poparcie. Wesoło będzie :lol:
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 03.11.2014 10:47

I moje też ;) Nie ma to jak dobry humor :D
Poprzednia strona

Powrót do Francja - France

Kowolki na Korsyce 2014 - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies