napisał(a) Kowal38 » 30.09.2014 10:36
kilka fotek z wczorajszej wycieczki
Reserve De Scandola
Plage De Bussaglia przed Porto
Porto
nakupili my se we spozyfcym kiełbasek , croasantow i bagietkow ..no to co gich to do buzioków s Porto zaproponowołem wyciecke stateckiem doScanola abo Piana , ale reśta powiedziała co to majom w pyrdeli i idom na La Plage Porto tom poseł ś nimi plaża fajna żwirkowa , jako druga do Top 10
ale udało mi sie pzekabacić Pamele , bo potzebowołem operatora kamerki i pojechali my obocyć La Calanches Piana a potym spatki na plage i tu my otarli sie o autobus , droga była tak wonsko i z wyrchu z za zakryntu wyskocył autobus , ledwo wychamowołem z prawej na zylete do murka( na doł pzepaćś) i z lewej dobze co Leonowi sie skłodajom lusterka bo nom te lewe ten autobus złozył , nie zartuje jak by to było tak z 10 metrów wyzej to Leon cały odrzity abo by my ślecieli ze skarpy bo murek mioł z 20 cm Pamela mało co nie nasr... w gacie i jo tyz ,ale na scenście skońcyło sie dobze , potym my se juz jechali 20km/h Leon łodpocywo w Calanches De Piana..a mo po cym , bo jak teroz oblicyłem to nas juz do obecnej chwili po Corsie powoził ..1721 km f nagrode dzisio dostoł myci za 3 euro .. za syroko tam ni ma ...s autobusym ciynzko sie minoć scególnie na zakryntach Piana sie nom spodobała fest
i spatki na Plage Porto no scynście młodymu sie kapke poprawio s tym uchym po tym antybiotyku , kapke go miynij boli a kapke to pzezywom bo to je moj jedynok na La Plage tradycyjnie ułozyłech La wieze straśnie mi sie bulała , ale po godzinie stanyła f całej swoij okazałości no to La foto nakrynciłem filmik podwodny , rybek kapke mniynij jak na Lavezzi i taki mniyjse ale , pikne dno i skały , dokleje po wakacjach moj rodzynek kiery wyciepoł nas z Leona jak my se w drodze powrotnej kcieli w Leonie zakuzić Pozdrowiajom Kowolki
cdb...
Ostatnio edytowano 30.09.2014 11:14 przez
Kowal38, łącznie edytowano 1 raz