Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kowolki na Korsyce 2014

Francja produkuje ponad 1 500 rodzajów serów. Francuzi są odpowiedzialni za stworzenie metrycznego systemu miar i wag w 1793 roku. Francja nie jest ojczyzną croissanta - to ciasto pochodzi z Austrii. Kipferl – przodek croissanta, który narodził się w wiedeńskich kawiarniach w XIII wieku – był oryginalnym porannym słodyczem w kształcie półksiężyca.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 19.09.2014 12:18

Kowal38 napisał(a):...a żeby było weselej jedziemy we czwórkę Pamela , jo i nasze dziecioki ( syn i synowa ) :roll: o dziwo dołączyli na ochotnika 8O , tak ze som my podbudowani co nie som my jesce takie stare zgredy 8O jak chcom s nami podruzować :wink:

Do nas w tym roku, też na ochotnika dołączyła młoda para (córka i zięć) i było super! U Was na pewno też będzie - poczytam zatem :)
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 19.09.2014 12:24

Też zapuszczam śledzika i czekam na rozwój sytuacji :)
gego
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gego » 19.09.2014 12:32

Kowal38 napisał(a):
...ale juz je syćko dobze , ambrozja wchodzi luźno

i tego Ci życza przez całki czas rajzy

pzdr
:papa: :papa: :papa:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 19.09.2014 13:16

Paulka napisał(a):<...>

Fajnie nawet w cudzej relacji dowiedzieć się o kolejnym czytelniku moich wspomnień. ;)

A Korsyka - eech... Korsyka...

Pozdrawiam,
Wojtek
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 19.09.2014 13:34

Hejka :papa:

..Witom kolejne Sanowne Kolezanki i Kolegów ( sorki co nie z osobna , bo cas goni :wink: ) a w scegulności moigo ulobionego autora relacji Gego :wink: :papa:

.. w załoncniku , posyłom Selfie , cy co sie jakosik to nazywo

Obrazek

..tzw relaksacja pzed podruzom pzi muzyce koreanskiej ,sluga polsko ,ta copka to je dlo mie relikwia ( s wiadomych powodów ino Zacne osoby jom nosiły + jo ) :wink: :papa: , totem zakupiony o dziwo nie f afryce a w Dubrowniku lata tymu za 200 kun 8O , kapke pzepłaciłem alem sie pomylił bo jak mi Pan spzedawca wydowoł wydowke ... byłem naprany :roll: :wink:

.. za niecałe 3 godzinki startujemy

Pozdrówki do jutra wiecora (jak syćko sprawnie pudzie ) :wink:

.. a ..hejka Wojtek z Twojej relacji o Korsyce akurat często korzystałem :wink: :papa:

cdb...

:wink: :papa: :hut: :sm:
Darkos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkos » 19.09.2014 13:40

Jezdem i jo . . .

Pocytom i pooglundom . . .

Tak se myśla . . .

Pozdravki
Roland90
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roland90 » 19.09.2014 17:21

Korsyka... ta wyspa po nocach mnie się śni gdybym nie musiał pracować właśnie tam bym się przeprowadził. Od ponad dwóch sezonów tam się wybieram , ale ceny takiej wyprawy porażają....
Pozdrawiam
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 19.09.2014 19:25

Wreszcie jest!
Ostatnio codziennie tu wchodziłem by sprawdzić czy Kowal zaczął już swoją podróż na Korsykę i się doczekałem.
Pozdrawiam mojego mistrza i życzę szerokiej drogi i fantastycznych wakacji. Będę z Wami codziennie.
Pozdrav! :papa:
MarDomi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarDomi » 19.09.2014 19:27

Super że piszesz kolejną relacje, a więc nie może być inaczej będę śledził.

Powodzenia i pozdrawiam :papa:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 19.09.2014 20:06

Przeczytałem , a potem na mapę popatrzyłem i Was nie zobaczyłem . . . pewnie już przejechaliście :roll:
to tylko szeokości i wspaniałości życzę :papa:

Pozdrawiam
Piotr
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 19.09.2014 20:11

Kowal , Mistrzu zobacz ile masz fanów oczekujących na Twoją relację live !!! Więc się nie martw ,że Cię nie chcieli na tym jurajskim zlocie bo i tak by Cię tam nie było :mrgreen: Jest moc !!! Czekamy na wieści , zdjęcia no i mam nadzieję ,że synową też na fotce nam uwiecznisz :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2014 20:30

Następna fanka się melduje u wrót relacji lajf :mrgreen:
Oj będzie się chyba...działo... :wink: :D
michalmazur
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalmazur » 19.09.2014 20:34

Ja także czekałem od dawna na tą relację. Tak jak inni czekam na następne posty.
Oczywiście życzę szerokiej drogi dla moich ulubionych podróżników :D
Paulka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paulka » 19.09.2014 20:52

evil napisał(a):Kowal , Mistrzu zobacz ile masz fanów oczekujących na Twoją relację live !!! Więc się nie martw ,że Cię nie chcieli na tym jurajskim zlocie bo i tak by Cię tam nie było :mrgreen: Jest moc !!! Czekamy na wieści , zdjęcia no i mam nadzieję ,że synową też na fotce nam uwiecznisz :oczko_usmiech:

Kowol chyba przewidział tę pomidorówkę . :lol:

A tak czytając Kowalowo-Franzowe pozdrowienia ... ogromniem ciekawa jakżesz to Wojtek Kowolka zainspirował. :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.09.2014 21:01

evil napisał(a): Więc się nie martw ,że Cię nie chcieli na tym jurajskim zlocie bo i tak by Cię tam nie było :mrgreen: Jest moc !!!

Posiadasz, choćby szczątkowe informacje , pozwalające Ci o tym podyskutować?
Nie wydaje mnie się.
Jak Ci się kiedyś zderzy wirtual z realem, możemy podyskutować.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Francja - France

Kowolki na Korsyce 2014 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone