witam wszystkich,
Przeglądam forum Cro już od dłuższego czasu i w końcu zdecydowałem się zarejstrować.
Głównym powodem mojego wątku jest dowiedzenie się jak najwięcej o ośrodku Koversada, od osób które już tam miały przyjemność gościć. Warto się tam wybrać? We wrześniu raczej powinno być już mniej ludzi...
Zamierzamy wraz z małżonką oraz naszą roczną córką udać się w połowie września na ten właśnie kemping. Będziemy mieszkać w apartamentqch Blesicka.
Będzie to nasza pierwsza przygoda z naturyzmem, udało mi się przekonać małżonkę po dłuższej rozmowie (choć dalej twierdzi że się nie rozbierze)
Teraz mam kilka pytań do Was forumowiczów.
Będzie to nasz 3 pobyt w Chorwacji, więc o drogę raczej pytać nie będę, ale zastanawiam się co zabrać do Koversady? Czy na przykład apartamenty są dobrze wyposażone? garków, patelni itp nie trzeba brać? (mamy zamiar sami gotować z produktów zakupionych w naszym pięknym kraju).
Jak ogolnie wyglądają apartamenty? z tego co udało mi się dowiedzieć to są to raczej lokale nadające się do renowacji, oby nie wszystkie
Pytanie też mam o plaże, znajdzie się chociaż jedna z delikatnym zejściem do morza, tak aby córka chociaż stópki mogła zamoczyć? ogolnie czy jest sens wybrać się tam z takim małym szkrabem?
Na plaży pewnie z raczkującą córką nie poleżymy, ale jest to spory kemping więc będzie gdzie spacerować.
Prośba o wszelkie opinie oraz porady.
Wiem że jeszcze dużo czasu, ale chciałbym się przygotować do tego wyjazdu jak najlepiej.
Na koniec jeszcze zapytam, może ktoś się wybiera w tym czasie do Koversady?
pozdrawiam