cropag napisał(a):
Człowieku, jeśli mam jechać na wakacje i zabierać ze sobą płyn na muchy, komary, pluskwy(?), mrówki, karaluchy, osy, szerszenie, środek dezynfekujący na grzyby w kabinie prysznicowej, pająki, kosiarkę na okoliczne zarośla, a nawet odświeżacz powietrza na smród z kanalizacji - to nie skorzystam. Nie jadę tam jako sprzątaczka, bo mi za to nie płacą.
Rozumiem, ze w takich miejscach zawsze trzeba trochę je zdezynfekować, ale myć się w zagrzybionej kabinie i wąchać smród kanalizacji całą noc, walczyć z pluskwami - to nie dla mnie.
A o wyżywieniu, to nie przesadzaj: jest marne i tylko śniadanie! Chyba, że bierzesz na lewo chleb i gotowane jajka wychodząc ze śniadania...
solek74 napisał(a):Jak wrażenia z tegorocznego pobytu? Coś się zmieniło od ubiegłego roku?
My będziemy w Villas od 9 września
Vladislana napisał(a):Wrażenia jak zawsze. Niesamowite, niesamowite... Nie pamiętam, ale byliśmy tam chyba po raz dwudziesty i nie ma lepszego miejsca na wakacje. Coverside ma wszystko, czego potrzebujemy. Oferta w reklamie jest ważna na przyszły rok.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja