tony montana napisał(a):no dobra .... idź już robić ... a co robisz? Sałatkę gyrosową?
Pizzę... 4 rodzaje... nie mogę się skupić, ciągle ta cro.pla
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):no dobra .... idź już robić ... a co robisz? Sałatkę gyrosową?
Pizzę... 4 rodzaje... nie mogę się skupić, ciągle ta cro.pla
mysza73 napisał(a):Jestem tu cały czas, tylko przez ostatnie oglądanie meczyków naszych siatkarek w internecie wyczerpałam cały nasz miesięczny limit internetowy i teraz mi prędkość obniżyli ,
relacje gdzie jest dużo zdjęć otwierają mi się masakryczniw wolno ,
ogólnie wszystko działa do du..y
Ale od soboty mam nowy limit, a że nie będzie meczyków (chyba ), to go tak szybko nie wyczerpię
Pozdrawiam
tony montana napisał(a):
Swoją drogą to skandal, że meczów Reprezentacji Polski nie pokazuje Telewizja Polska (nie wiem jak było ze Złotkami szczerze mówiąc, ale kiedy piłkarze ręczni walczyli można było ich zobaczyć tylko na "N")
nie każdy ma Polsat Sport, eNkę czy inszy Canal PLI SZPORT (francusko - niemieckie połączenie wyrazów
tony montana napisał(a):P.S. tam było dla Ciebie jedno zdjęcie zadedykowane
Franz napisał(a):Kłodzko - jedno z moich ulubionych miast. Pierwszy raz byłem tam ponad 40 lat temu...
Pozdrawiam,
Wojtek
maslinka napisał(a):To jest Bystrzyca Kłodzka, teraz już na pewno
Powiem szczerze, nieszczególnie mi się podoba, jakaś taka obskurna
Pewnie można powiedzieć, że ma to swój urok, ale, mz, niespecjalnie to wygląda...
Ale Ty miałeś swoje wspomnienia, o Adriannie i nie tylko Czasami smutne jest zderzenie wspomnień, które zawsze idealizujemy z rzeczywistością...
darek1 napisał(a):Ciekawe co też ta Adrianna ze Starogardu Szczecińskiego porabia. Powinien kolega poznać jak potoczyły się jej losy. Czy ma męża , czy dużo dzieci urodziła. Koleżanka Maslinka też pewnie chciałaby wiedzieć. Co do Kłodzka to ładne miasteczko. Co do okolicy w stronę Lądka Zdroju to bieda, oj bieda. Takich zaniedbań budowlanych na wschodzie Polski nie uświadczy. Widać, że nic nie robiono w tym regionie. Na wschodzie nowe ładne domu, a tu ruiny. Dlaczego tak jest Montana ???
tony montana napisał(a):Każdy ma jakieś wspomnienia Koleżanko Maslinko Nawet tacy niewdzięcznicy jak tony ...
tony montana napisał(a):Na szczęście odkochałem się szybko, bo prędko znalazłem inny obiekt
tony montana napisał(a):PS Jak udała się imprezka?
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Każdy ma jakieś wspomnienia Koleżanko Maslinko Nawet tacy niewdzięcznicy jak tony ...
Dlaczego tak źle o sobie myślisz? Chyba, że to taka męska kokieteriatony montana napisał(a):Na szczęście odkochałem się szybko, bo prędko znalazłem inny obiekt
Kochliwy byłeś w dzieciństwie ;) Trzeba poszaleć w młodości, żeby potem być grzecznymtony montana napisał(a):PS Jak udała się imprezka?
Wszystko pięknie się udało, tylko dzisiaj jestem niewyspana
maslinka napisał(a):Każdy ma jakieś wspomnienia Koleżanko Maslinko Nawet tacy niewdzięcznicy jak tony ...
Dlaczego tak źle o sobie myślisz? Chyba, że to taka męska kokieteria
tony montana napisał(a):PS Jak udała się imprezka?
maslinka napisał(a):Wszystko pięknie się udało, tylko dzisiaj jestem niewyspana
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe