tony montana napisał(a):"Jack, Wyspa chce abyś to zrobił"
"Czy nie wyczuwasz, że to nie jest ZWYKŁA wyspa? :
)
Pag
Więcej nie piszę,bo zaraz jęczydoopa będzie stękać,że czatują...
Jakby co-wal na małpę.
tony montana napisał(a):"Jack, Wyspa chce abyś to zrobił"
)
anakin napisał(a):tony montana napisał(a):"Jack, Wyspa chce abyś to zrobił"
)
Pag
Więcej nie piszę,bo zaraz jęczydoopa będzie stękać,że czatują...
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):THIS IS THE END
Książ mi się źle kojarzy. W drodze do pałacu mieliśmy spotkanie z takimi panami ubranymi na niebiesko. Podobno za szybko jechałem.
Piękna wycieczka
pzdr
PAP napisał(a):tony montana napisał(a):BTW: zauważyłem, że na Cro CHYBA (bo pewny nie jestem) nie ma żadnej relacji z ... Berlina
tony montana,
Jak nie ma jak jest ... https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=19123
Pozdrawiam,
PAP
tony montana napisał(a):
Osławiony, wielki serial ... LEKTURA OBOWIĄZKOWA przed pobytem na Wyspie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zagubieni
Kenik napisał(a):Zajrzałam do Twojego wątku ze względu na Pragę i mimo, iż było jej tu tak niewiele to całą relację prześledziłam z ciekawością. Narobiłeś ochoty na górzystości i nie tylko. Odstrasza tylko liczba współprzeciskających się. Niestety nie mam możliwości wyjazdu wtedy kiedy pustki, więc jak już się wybiorę to też będę pewnie czekać na zwolnienie się miejsca na platformie widokowej.
PS. Brawa dla nieletnich a szczególnie pięciolatka, że mimo wszystko pokonywał trudy zwiedzania.
Iwona75 napisał(a):Uff..."Odkopałam" relacyjkę, polukałam na fotki. W planie nieco inny program, ale część miejsc się powtarza, więc podpatrzyłam sobie to i owo....
Iwona75 napisał(a):Tony, było....obłędnie !
Dolny Śląsk nas zachwycił, planujemy wrócić tam w przyszłym roku. Mimo wielu miejsc jakie odwiedziliśmy pozostał spory niedosyt ( będąc w siedmioosobowej grupie nie do końca miałam to co chciałam, albo inaczej.....miałam, ale widząc skwaszone twarze spadałam z wyżyn zachwytu .... ).
Kolejny wyjazd zaplanujemy bez osób które mając przed sobą most w Kłodzku ogladają ciuchy na wystawach sklepowych, a spacerując po opactwie w Henrykowie pytają " i co tutaj ma być ?...."
Pozdrawim - Iwona
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe