tony montana napisał(a):
a tak naprawdę to sprawdzam, czy odwiedzają, tylko liczników nie nabijają i OT nie chcą robić ... (ONI wiedzą, o co chodzi)
OT a OT to też różnica,nie?
A licznik?
Dopóki jest - trzeba korzystać!
tony montana napisał(a):Beata - a to zdjęcie poniżej, MOŻE BYĆ?? (pomiń rusztowanie ...)
a tak naprawdę to sprawdzam, czy odwiedzają, tylko liczników nie nabijają i OT nie chcą robić ... (ONI wiedzą, o co chodzi)
BeJur napisał(a):Tony .... Ty myślisz, że ja mieszkam na forum????
BeJur napisał(a):To w końcu chcesz tych uwag? Czy znowu "miłość własną" Ci urażę????
tony montana napisał(a):a tak naprawdę to sprawdzam, czy odwiedzają, tylko liczników nie nabijają i OT nie chcą robić ... (ONI wiedzą, o co chodzi)
anakin napisał(a):OT a OT to też różnica,nie?
A licznik?
Dopóki jest - trzeba korzystać!
Lidia K napisał(a):.... Koleżanka z pracy określiła Pragę jako miasto z przepiękną starówką nieporównywalną z żadną naszą polską. To tak jakby wszystkie polskie starówki umieścić w jednym miejscu a i tak ta praska byłaby większa.....
Lidia K napisał(a):Tłum turystów jaki czekał nas na rynku słychać było już od setki metrów z każdej uliczki prowadzącej do niego. Nigdy wcześniej takiego turystycznego bezładu nie widziałam. I chyba tak też było podczas Waszego wejścia pomimo ciężkiego od wilgoci powietrza.
No cóż, mało było ale było. Lepszy rydz niż nic. Będzie ciągnąć w te strony.
Pozdr
tony montana napisał(a):tak mówili.... może to tylko złe języki ludzkie ... pomówienia ...
tony montana napisał(a):ależ oczywiście, że chcę wiesz przecież, jakie mam do tego podejście
tony montana napisał(a):tak mówili.... może to tylko złe języki ludzkie ... pomówienia ...
BeJur napisał(a):oj, żebyś Ty wiedział co ludzie gadajom
tony montana napisał(a):ależ oczywiście, że chcę wiesz przecież, jakie mam do tego podejście
BeJur napisał(a):wiem, wiem .... kusi i nęci ... nie?
anakin napisał(a): Nie wiesz,że nieszczęścia chodzą parami
tony montana napisał(a):no właśnie nie, czy nie uważasz, że POWINIENEM wiedzieć?
chyba, że prawda jest AŻ TAK STRASZNA, że lepiej nie wiedziec?
BeJur napisał(a):no a po co Ci to
tony montana napisał(a):Neo niczego nieświadomy żył własnym życiem, wiedział, że coś jest nie tak, ale nie wiedział co ...
Szukał czegoś, nie będąc w stanie określić czego ...
nie wybrał właściwego koloru ...
anakin napisał(a):Czyżby?
Tymona napisał(a):Bycie relacyjną gapą ma tę zaletę, że można na raz (a nie na raty) pozwiedzać z kimś świat
No ja własnie pozwiedzałam z Wami - i przypomnieliście mi, jakie to fajne i ciekawe miejsce ta baaaardzo szeroko pojęta Kotlina Kłodzka
pozdrawiam
p.s. Biorąc pod uwagę powyższy ciąg wpisów - proszę potraktujcie mój jako rodzaj przerwy na reklamę
tony montana napisał(a):PS. Anakin, OT - czekasz niecierpliwie na "Prometeusza"? Czy raczej Ci wszystko jedno?
tony montana napisał(a):PS. Anakin, OT - czekasz niecierpliwie na "Prometeusza"? Czy raczej Ci wszystko jedno?
anakin napisał(a):Powiem Ci,że od jakiegoś czasu już nie czekam na żadne tego typu nowości.
Daaaaaaaaaaaaaawano nie widziałem dobrego s-f.
Wszystko zapchane efektami specjalnymi,nic ponadto.
Obym się mylił,ale myślę,że w przypadku "Prometeusza" będzie dokładnie tak samo.
To nie to co kiedyś.....
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe