tony montana napisał(a):dziś napiszę, jutro wrzucę
Spokojnie, widzę że jesteś zajęty Chciałam tylko napisać, że tak się przyzwyczaiłam do codziennych odcinków, że już tęsknię
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):dziś napiszę, jutro wrzucę
Spokojnie, widzę że jesteś zajęty Chciałam tylko napisać, że tak się przyzwyczaiłam do codziennych odcinków, że już tęsknię
Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
ciekawe czy w Postirze można wypożyczyć rower
Tylko to jeszcze ponad 2 miesiące DW
Jakbyś coś wiedział przed wyjazdem o tych rowerach to daj znać ,
też właśnie o tym myślałam.
Ja w Cro zawsze wstaję około 6 i spaceruję sobię to tu to tam ,
w tym roku mam plan do Postiry do pekary po slaniaki chodzić .
mysza73 napisał(a):Dzięki za info ,
widzę, że Ty też już żyjesz Braćem
A co do rowerów w Splitskiej, to przy najbliższej okazji pomęczę o to mkm (choć pewnie znowu go zaskoczę takim pytaniem )
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Dzięki za info ,
widzę, że Ty też już żyjesz Braćem
A co do rowerów w Splitskiej, to przy najbliższej okazji pomęczę o to mkm (choć pewnie znowu go zaskoczę takim pytaniem )
taaak, niecałe 2 MDW
a u nas dziś 10-12 stopni i wiatr...
daj cynk jak będzie coś wiedziała ... choć i tak musiałbym chyba nad kondycją wcześniej popracować ... a tu Euro 2012 na horyzoncie
maslinka napisał(a):To Zygmunt Freud -rzeźba "Wisielec" Davida Černego. Interseal podążał po Pradze jego śladami (Černego, nie Freuda ). Ja niestety widziałam tylko pracę pt. "Miminka II", czyli niemowlaki z kodem kreskowym zamiast twarzy i świecącymi pupami
Byliście blisko nich, wchodząc na Most Karola; prężą się na wyspie Kampa, niedaleko środkowego wejścia na Most.
Szkoda, że taki krótki ten pobyt w Pradze, ale też uważam, że było warto, żeby się zorientować i nabrać apetytu na dłuższe odwiedziny (Chociaż może lepiej byłoby zostać godzinę dłużej, a odpuścić Hradec Kralove... Ale to Wasza wycieczka )
dangol napisał(a):Hradca jestem ciekawa, gdyż ostatni mój tam pobyt to coś około 30 lat temu... Jeśli wygra bożociałowa opcja Kutnohorska, to zapewne na moment wpadniemy wówczas też do Hradca .
tony montana napisał(a):Beata - a to zdjęcie poniżej, MOŻE BYĆ?? (pomiń rusztowanie ...)
a tak naprawdę to sprawdzam, czy odwiedzają, tylko liczników nie nabijają i OT nie chcą robić ... (ONI wiedzą, o co chodzi)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe