Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KOSZULKI z logo CRO.PL

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bracik001
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bracik001 » 07.04.2013 00:29

anakin napisał(a):Z nickiem na plecach...

A na klacie co jest :?:
Bo to ważne :mrgreen:
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 07.04.2013 08:10

anakin napisał(a):Gdyby ktoś chciał to mu mogę sprzedać swoją.
Z nickiem na plecach, a więc............bezcenna. :mrgreen:

Na niedzielnym kacu :P chyba nikomu nie potrzebna :smo:
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 08.04.2013 11:13

dziś wam roześlę ino z nr konta na przesyłkę.

Nowe koszulki to się musi ktoś podjąć bo to za bardzo czasochłonne więc ktoś to musi machnąć kto ma czas.
Jeżeli ktoś na Śląsku, koło mnie podejmie się zebrania pieniążków, spakowania tego i rozesłania, to można nowy wzór wypuścić. Jak nie to ktoś w Polsce niech ogarnie temat ;-)
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 08.04.2013 11:42

Ale daj znać czy masz ten męski T-shirt rozmiaru M
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 08.04.2013 11:59

czekam cały czas na nr konta:)
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 14.04.2013 07:14

I jak masz tą M-kę może??
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 14.04.2013 07:51

astropl napisał(a):Jeżeli dobrze liczę, to została jeszcze jedna normalna męska S. To ja ją poproszę.

Czy ta męska S-ka jest dostępna, czy nie, bo nie wiem, czy mogę się na nią cieszyć?
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 14.04.2013 09:02

astropl napisał(a):
astropl napisał(a):Jeżeli dobrze liczę, to została jeszcze jedna normalna męska S. To ja ją poproszę.

Czy ta męska S-ka jest dostępna, czy nie, bo nie wiem, czy mogę się na nią cieszyć?

Jak na razie to chyba nikt jeszcze z tych koszulek nie może się cieszyć, bo tajemniczy tajemniczo milczy :wink:
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 14.04.2013 09:16

rysiek_r74 napisał(a):
astropl napisał(a):

Jak na razie to chyba nikt jeszcze z tych koszulek nie może się cieszyć, bo tajemniczy tajemniczo milczy :wink:

No , właśnie , narobił nam smaka i cisza :(
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

KOSZULKI z logo CRO.PL - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone