Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jak rozumiem Dawid lista zatwierdzona i widzę,że można wysyłać kasę Przypomnij może ceny za koszulki i wysyłkę bo tradycyjnie nie mogę znaleźć oraz oczywiście namiary na bank
tajemniczy napisał(a):wieczorem zrobię listę od kogo dotarło Heniuś Ciebie mam w zeszłorocznej bazie wysyłkowej haha
Wysłałem maila, zgodnie z tym co pisałeś, ale nie dostałem zwrotnej informacji o kwocie i numerze konta. Sprawdź proszę w swojej skrzyneczce i odpisz, a jesli nie dotarło to daj proszę znać, wyślę jeszcze raz.
jaceek1 napisał(a):Coś cisza, może tajemniczy pojechał na wczasy za kase
Znowu się zaczyna... podobnie jak w zeszłym roku, troszkę cierpliwości! Chłop odwala dobrą robotę, a Wy go jeszcze pośpieszacie... I tak go podziwiam że po ubiegłorocznym narzekaniu podjął się tematu na nowo. Pozdrawiam