bigredone napisał(a):A półprodukt w postaci koszulki z jakiej firmy pochodzi ? Bo cena 60-65 zł nieco wygórowana wydaje się być.
NorPaw napisał(a):bigredone napisał(a):A półprodukt w postaci koszulki z jakiej firmy pochodzi ? Bo cena 60-65 zł nieco wygórowana wydaje się być.
koszulki "Fruit of the loom" o wysokiej gramaturze co sprawia że koszulki są naprawde mocne i nie tracą koloru. Cena 60zł obejmuje wysyłkę (10zł). Gumowy nadruk nie traci swojej elastyczności po kilku praniach więc nie będzie sie wykruszał itd.
NorPaw napisał(a):Przy cenie 40zł za koszulke pracowalibyśmy społecznie ... za darmo. Ja naprawdę nikogo nie zmuszam do kupna tych koszulek. widziałem na forum naklejki cro.pl na auta więc pomyślałem "dlaczego nie koszulki?".Projekt jest mój a wykonaniem zajmuje się mój znajomy i tyle.
anakin napisał(a):NorPaw napisał(a):Wyobraź sobie minę rodaków gdy zobaczą cie w takiej koszulce w Chorwacji
A kapelusz byś zrobił?
Bo ja bym chciał kapelusz.
Takie wiesz...........sombrero.
bigredone napisał(a):Mnie to się marzą takie białe skarpety do półłydki z fajny CRO-napisem...
Bea.ta napisał(a):bigredone napisał(a):Mnie to się marzą takie białe skarpety do półłydki z fajny CRO-napisem...
i zeby kompresyjne były ... ale to aż pod kolanka muszą być - przydadzą się na wyjście na jakieś szczyty
a tak na marginesie - to masz pozwolenie od pana admina na taką działalność handlowo-zarobkową na tymże forum??
NorPaw napisał(a):Zgodzę sie z tym że można zrobic to tanio tylko jakość pozostawi wiele do życzenia a i kolorowe logo umieszczone na takiej koszulce jest tzw. prasowanką i po kilku praniach zacznie sie odrywać a koszulka zmieni rozmiar. Niestety cena=jakość .
bigredone napisał(a):Bea.ta napisał(a):bigredone napisał(a):Mnie to się marzą takie białe skarpety do półłydki z fajny CRO-napisem...
i zeby kompresyjne były ... ale to aż pod kolanka muszą być - przydadzą się na wyjście na jakieś szczyty
a tak na marginesie - to masz pozwolenie od pana admina na taką działalność handlowo-zarobkową na tymże forum??
Że ja ?
Bea.ta napisał(a):bigredone napisał(a):Bea.ta napisał(a):bigredone napisał(a):Mnie to się marzą takie białe skarpety do półłydki z fajny CRO-napisem...
Że ja ?
nie Ty
spoko
koszulkowiec