Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

koszulki???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
allos
Globtroter
koszulki???

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 27.06.2004 22:46

Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
jakby co mozna mnie szukac takze na czacie pozdrawiam
błagam pomocy!!!!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :lol:
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 28.06.2004 06:12

Witaj allos również jadę 2.07 do Cro i już koszulkę takową posiadam (nie tylko ja lecz cała rodzinka). Koszulki te wykonuje BRUNO z Bydgoszczy (żabi skok z Torunia :D ) więc w drodze do CRO będziesz mógł odebrać :wink:.Polecam - napisz do Bruna czasu masz rzeczywiście niewiele więc chyba odbiór będzie w Bydgoszczy bo poczta.........różnie bywa.
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 28.06.2004 07:32

allos twój e-mail program pocztowy coś odrzuca jest OK?
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 28.06.2004 08:55

Leo napisał(a):allos twój e-mail program pocztowy coś odrzuca jest OK?

jest ok ale dzieki juz sie z nim skontaktowałem i Bruno dał mi znac jak to wyglada bedą na 30 wiec jast super jeszcze raz dzieki za pomoc :lol:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.06.2004 16:03

allos napisał(a):Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
błagam pomocy!!!!

Hej, allos!
Temat koszulek znajdziesz w tym miejscu:
forum/viewtopic.php?t=4076
Niestety, ale chyba nie zdążysz zrealizować ewentualne zamówienie przed swoim wyjazdem :(
Bruno wyjeżdża na ZASŁUŻONY :D odpoczynek.
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 28.06.2004 16:21

a to ja napisał(a):
allos napisał(a):Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
błagam pomocy!!!!

Hej, allos!
Niestety, ale chyba nie zdążysz zrealizować ewentualne zamówienie przed swoim wyjazdem :(

Atoja z tego co mi wiadomo Bruno wyjeżdza na początku sierpnia więc zdąży chyba z koszulką.
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 28.06.2004 18:54

Leo napisał(a):
a to ja napisał(a):
błagam pomocy!!!!

Hej, allos!

Atoja z tego co mi wiadomo Bruno wyjeżdza na początku sierpnia więc zdąży chyba z koszulką.

dzieki dzieki dzieki koszulki bedą na czas Bruno to swietny gosc i bede mial koszulki przed wyjazdem jeszcze raz dzieki za pomoc udało sie i moge jechac spokojnie moze spotkam kogos w takiej samej ale beda jaja
jade na tydzien do privlaki a potem wybrzezem do splitu i dalej do BiH do Medugorje zyczcie mi tylko dobrej pogody bo reszte juz mam a juz w piatek rano wsiadam w samochod z moja narzeczona najblizszym przyjacielem i jego kolezanka wiec chyba brak bedzie tylko dobrej pogody ale mam nadzieje ze bedzie SLONKO
POZDRAWIAM
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.06.2004 20:29

Leo napisał(a):
a to ja napisał(a):
błagam pomocy!!!!

Hej, allos!

Leo - oczywiście masz rację!
A ja Bruna chciałam wysłać już w czerwcu :D
P.S Do piątku już coraz bliżej - więc allos już pewnie po przeglądzie technicznym autka.
Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.06.2004 20:39

allos napisał(a):dzieki dzieki dzieki koszulki bedą na czas Bruno to swietny gosc i bede mial koszulki przed wyjazdem jeszcze raz dzieki za pomoc udało sie i moge jechac spokojnie moze spotkam kogos w takiej samej ale beda jaja
jade na tydzien do privlaki a potem wybrzezem do splitu i dalej do BiH do Medugorje zyczcie mi tylko dobrej pogody bo reszte juz mam a juz w piatek rano wsiadam w samochod z moja narzeczona najblizszym przyjacielem i jego kolezanka wiec chyba brak bedzie tylko dobrej pogody ale mam nadzieje ze bedzie SLONKO
POZDRAWIAM

Do Medjugorie warto wyskoczyć na jeden dzień - jeśli ktoś pragnie duchowych wrażeń. Reszta może rozczarować.
Ale to Wasza sprawa - i należy ją uszanować.
Na razie!
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 28.06.2004 20:48

do duchowych wrażeń mozna się rozczarować chyba ,ze ktoś lubi cyrk i widzenia Boga na życzenie
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.06.2004 20:55

cezar000 napisał(a):do duchowych wrażeń mozna się rozczarować chyba ,ze ktoś lubi cyrk i widzenia Boga na życzenie

Nie mówię o otoczce - czyli o tym, co widzisz...
Mówię o tym, co czujesz...
Żeby poczuć "to coś" - nie potrzeba słów ani posypywania głowy popiołem.
Czy to na ławce w parku, czy na ostatnim piętrze wieżowca z tarasem widokowym. Dobrze o tym wiesz...
Ale może allos wcale nie ma takiego zamiaru. Nie psujmy mu wątku :)
Ostatnio edytowano 28.06.2004 21:04 przez a to ja, łącznie edytowano 1 raz
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 28.06.2004 20:59

Ok.....Sza.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 28.06.2004 21:35

...............

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone