Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
jakby co mozna mnie szukac takze na czacie pozdrawiam
błagam pomocy!!!!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
allos napisał(a):Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
błagam pomocy!!!!
a to ja napisał(a):allos napisał(a):Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
błagam pomocy!!!!
Hej, allos!
Temat koszulek znajdziesz w tym miejscu:
forum/viewtopic.php?t=4076
Niestety, ale chyba nie zdążysz zrealizować ewentualne zamówienie przed swoim wyjazdem
Bruno wyjeżdża na ZASŁUŻONY odpoczynek.
Leo napisał(a):a to ja napisał(a):allos napisał(a):Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
błagam pomocy!!!!
Hej, allos!
Niestety, ale chyba nie zdążysz zrealizować ewentualne zamówienie przed swoim wyjazdem
Atoja z tego co mi wiadomo Bruno wyjeżdza na początku sierpnia więc zdąży chyba z koszulką.
Leo napisał(a):a to ja napisał(a):allos napisał(a):Kochani jade 2.07 logo (nalepke) juz mam jeszcze potrzebuję koszulki z logo cro.pl
błagam pomocy!!!!
Hej, allos!
Atoja z tego co mi wiadomo Bruno wyjeżdza na początku sierpnia więc zdąży chyba z koszulką.
allos napisał(a):dzieki dzieki dzieki koszulki bedą na czas Bruno to swietny gosc i bede mial koszulki przed wyjazdem jeszcze raz dzieki za pomoc udało sie i moge jechac spokojnie moze spotkam kogos w takiej samej ale beda jaja
jade na tydzien do privlaki a potem wybrzezem do splitu i dalej do BiH do Medugorje zyczcie mi tylko dobrej pogody bo reszte juz mam a juz w piatek rano wsiadam w samochod z moja narzeczona najblizszym przyjacielem i jego kolezanka wiec chyba brak bedzie tylko dobrej pogody ale mam nadzieje ze bedzie SLONKO
POZDRAWIAM
cezar000 napisał(a):do duchowych wrażeń mozna się rozczarować chyba ,ze ktoś lubi cyrk i widzenia Boga na życzenie