marcgrzy napisał(a):Nie zgodzę się.
Ceny w marketach porównywalne z Polskimi. Ceny w restauracjach porównywalne z Polskimi. Taniej niż nad Bałtykiem. Jesteś jedną z nielicznych osób, które jadą do Chorwacji i mieszkają w hotelu. Co Cię skłania do płacenia za hotel, skoro w apartamentach ceny często o połowę niższe przy lepszych warunkach??
No ale każdy wybiera to co lubi.
Ja np raz byłem z rodziną w hotelu w Turcji i powiedziałem NIGDY WIĘCEJ hoteli. Wole już sam sobie przygotować śniadanie, wyjść wieczorem do restauracji lub rozpalić grilla i zasiąść ze znajomymi wieczorem z lokalnym piwkiem, winkiem lub rakiją. Pełen luz. Do tego cały dom mamy dla siebie. Żaden hotel z nie wiem jaką obsługą tego nie zastąpi w Chorwacji. Ale to tylko moje zdanie.
co do pojemności aut możemy się nie zgadzać , ale tu zwracam honor masz 100% racji bo własnie uważam tak samo jak hotel to wiadomo Turcja, Egipt , Tunezja czy z wynalazków Sri Lanka, Venezuela, Dominicana, jak Europa to o wiele taniej wychodzi samemu organizować sobie noclegi dojechać własnym autem, niż zdawać się na biura podróży i słono przepłacać za hotele jadąc z biurem podróży