napisał(a) Piteroo » 31.07.2013 20:25
magdach7 napisał(a):
No nie przesadzaj kochaneńki....Własnie w piatek startuję nad gorący Bałtyk
....4x40 zeta łózko + rabacik dla stałego klienta....wyjdzie jakieś 1200-1300 via 10 dzionków plus paliwko + caś tam, cos tam - -wyjdzie ile ?- no waść chyba nie wiesz jak żyją bogaci ludzie
? ......Biorę swój stary chorwacki sprzęt wodny pt ponton z motorem i bedę udawał że eksploruje zatoczki hvaru
.....Pogoda ma być 30 a może więcej......mała mieścinka z porcikiem na środkowym ??/ Pojem rybek prosto z kutra 8 zeta/kg, browarka (max 5-6 zeta w knajpie), wyczochram się w bałtyckim piasku - gratis,,,,,skoczymy zobaczyć co ta na Bornholmie. tu będą największe wydatki - taka extra fakultatywna wycieczka na dwa dni.....Ogólnie zapowiada się całkiem obiecująco......cenowo też,......wiec nie jęczcie, że w PL jest drogo.....po prostu trzeba mieć pomysła na aktywny wypoczynek...Chorwacja jest bardzo Ok, ale nie dorabiajcie na siłę gęby do obrazu........Pozdrawiam[/quote]
AdamieSz to co ty robisz na forum dla miłośników Chorwacji- zapraszam na jakieś mielno.pl czy cóś takiego....
Dla mnie Chorwacja może być droga, a polskie może może byc taniutkie i tak tu przyjadę za rok i za dwa, za trzy .....
Uwielbiam tę czysta wodę, zadowolonych gospodarzy, lokalne wino i każdy kamyczek, kamsztor czy podest betonowy
pozdrawiam wszystkich bałtykomaniaków z wyspy marzeń BRAC- wypiję dziś za Was kieliszek VINO CRNO, które moja gospodyni przyniosła mi z samego rana z okazji moich urodzin
[/quote]
Wlaśnie zapomniałem o ludziach, zupełnie inne nastawienie niż w PL i tu znowu podkreślam- moje odczucia!