Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

koszty porady Chorwacja własnie wróciłem

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.07.2013 17:07

Ale ja nie wiem za co mam bić się w piersi :wink:

Jak coś zawaliłem to się do tego przyznałem.
Ale w tym przypadku jak ktoś napisał, że ceny wzrosły kosmicznie i że za dobry obiad zapłaci 250% tego co w Polsce.
to trzeba mieć wyjątkowo złą wolę, żeby mnie oskarżać o manipulację :roll:
Wyjątkowo :!:

PS: podziwiam osoby, które uwielbiają czepiać się słówek i choć z kontekstu wynika jasno, col autor miał na myśli,
to będą z uporem starać się twierdzić, ze jest inaczej. :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.07.2013 17:17

Lednice napisał(a):Ale ja nie wiem za co mam bić się w piersi :wink:

Ale w tym przypadku jak ktoś napisał, że ceny wzrosły kosmicznie i że za dobry obiad zapłaci 250% tego co w Polsce.

PS: podziwiam osoby, które uwielbiają czepiać się słówek i choć z kontekstu wynika jasno, col autor miał na myśli,

Bo wiesz, oni są najlepsi :mrgreen:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 28.07.2013 19:20

:lool: :papa:

Zmiana, bo chyba niektórzy nie załapali
Ostatnio edytowano 28.07.2013 19:28 przez Kiepura, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.07.2013 19:25

Kiepura napisał(a):

:lol: :papa:

Widzisz, Lednice, jak mało do szczęścia potrzeba :lol:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 28.07.2013 20:42

Bocian napisał(a):
Haweł napisał(a):
Pisales o pieniadzach...

Dokładnie. O pieniądzach. O napychaniu kieszeni ludziom którzy mają mnie w doopie :lol:
Jeśli chciałbyś stwierdzić, że tak samo mają mnie w dopoie właściciele apartmanów, to chciałbym, żeby wszyscy tak mnie mieli w doopie :lol:

Pisales te slowa o 17 i nie wiem czy jestes juz na % czy cos innego,ale zwroc uwage co pisze wczesniej i teraz,tak jakbys mial klopoty ze zrozumieniem co piszesz,albo z czytaniem ze zrozumieniem co piszesz :) ale to wszystko jedno...jak % to zdrowie Twoje...
cooleczka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cooleczka » 28.07.2013 20:45

Psy szczekają karawana idzie dalej... :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.07.2013 20:56

Haweł napisał(a):
Bocian napisał(a):
Haweł napisał(a):
Pisales o pieniadzach...

Dokładnie. O pieniądzach. O napychaniu kieszeni ludziom którzy mają mnie w doopie :lol:
Jeśli chciałbyś stwierdzić, że tak samo mają mnie w dopoie właściciele apartmanów, to chciałbym, żeby wszyscy tak mnie mieli w doopie :lol:

Pisales te slowa o 17 i nie wiem czy jestes juz na % czy cos innego,ale zwroc uwage co pisze wczesniej i teraz,tak jakbys mial klopoty ze zrozumieniem co piszesz,albo z czytaniem ze zrozumieniem co piszesz :) ale to wszystko jedno...jak % to zdrowie Twoje...

Tak się składa, że byłem w pracy :) Może ty walisz w pracy, ja nie :) Nie zrozumiałeś co napisałem i w jakim kontekście, trudno... Jakoś mnie to nie martwi :mrgreen:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 28.07.2013 21:07

Tak się składa, że byłem w pracy :) Może ty walisz w pracy, ja nie :) Nie zrozumiałeś co napisałem i w jakim kontekście, trudno... Jakoś mnie to nie martwi :mrgreen:

To masz bardzo ciezka prace,ze Ci sie juz pierniczy i piszesz od rzeczy,zdrowia zycze....ooo w pracy masz internet i dostep do cro,wylabym Cie z roboty na zbity pysk...chyba rozumiesz o czym pisze...jeszcze raz zdrowia zycze...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.07.2013 21:13

Haweł napisał(a):To masz bardzo ciezka prace,ze Ci sie juz pierniczy i piszesz od rzeczy,zdrowia zycze....ooo w pracy masz internet i dostep do cro,wylabym Cie z roboty na zbity pysk...chyba rozumiesz o czym pisze...jeszcze raz zdrowia zycze...

Bardzo ciężką :) Sądzę, że byś się nie nadawał :) Rozumiem, że dostęp do internetu w pracy to dla ciebie szok, ale będziesz musiał z tym żyć. Jest wiele takich instytucji :) Co do wywalania to na razie możesz pomarzyć :mrgreen: :mrgreen:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 28.07.2013 21:17

Bocian napisał(a):
Haweł napisał(a):To masz bardzo ciezka prace,ze Ci sie juz pierniczy i piszesz od rzeczy,zdrowia zycze....ooo w pracy masz internet i dostep do cro,wylabym Cie z roboty na zbity pysk...chyba rozumiesz o czym pisze...jeszcze raz zdrowia zycze...

Bardzo ciężką :) Sądzę, że byś się nie nadawał :) Rozumiem, że dostęp do internetu w pracy to dla ciebie szok, ale będziesz musiał z tym żyć. Jest wiele takich instytucji :) Co do wywalania to na razie możesz pomarzyć :mrgreen: :mrgreen:

Akurat pracuje w domu na i internecie...cienias jestes papa...zatrudniam kilkadziesiat osob...strzalaka cieniasku...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.07.2013 21:23

Haweł napisał(a):
Bocian napisał(a):

Akurat pracuje w domu na i internecie...cienias jestes papa...zatrudniam kilkadziesiat osob...strzalaka cieniasku...

No teraz to mi zaimponiłeś :mrgreen: :mrgreen: Gertry mnie zafalowały :) kilkadziesiąt osób...
hłe, hłe
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 28.07.2013 21:27

koncze z toba przez male t...cieniasku,zainponuj mi...czyms...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.07.2013 21:31

Haweł napisał(a):koncze z toba przez male t...cieniasku,zainponuj mi...czyms...

Po co? Nie jest to mi potrzebne :)
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 28.07.2013 21:34

Bocian napisał(a):

brak Ci jaj...biedaku...
?
Ostatnio edytowano 28.07.2013 21:48 przez Haweł, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.07.2013 21:35

Haweł napisał(a):
Bocian napisał(a):

Haweł napisał(a):brak Ci jaj...biedaku...

Duże c :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

koszty porady Chorwacja własnie wróciłem - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone