alpin napisał(a):Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić .
konkretnie gdzie?Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając
Znajdz mi Tajlandie na 2 tyg. w cztery osoby za 16 tyś. wylot w styczniu może być z Niemieckiego lotniska, ja narazie oferty poniżej 1300 euro od osoby nie mam, wylot z Frankfurtu.
Jeśli masz dostęp do takich ofert to proszę o namiar, jestem w stanie zapłacić prowizje dla ciebie.
Prosze potraktować moją prosbę poważnie.
Takie wyjazdy jak mój do Tajlandii załatwia się na własną rękę a nie z Biura Podróży . Tylko trzeba trochę samozaparcia i duuużo szukania . Klucz do sukcesu to znaleźć bilety lotnicze w dobrej cenie. A samo życie w Tajlandii to już grosze . Ja za taki wyjazd na 2 osoby na prawie 3 tygodnie zapłaciłem około 9 tysięcy z czego 5,5 tysiąca to był koszt przelotu Warszawa - Bangkok - Koh Samui i z powrotem. I naprawdę niczego sobie na miejscu nie odmawialiśmy . Noclegi też zamawiałem przez internet . Zorganizowałem sobie wyjazd sam od A do Z . Polecam taką opcje jeśli chodzi o dalsze kierunki.