Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny .
Chyba wieczorówkę kończyłeś - nieprawdaż.
darek1 napisał(a):Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny .
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny .
Oczywiście. Siedziałeś ze mną w pierwszej ławce
To, że nie rozumiesz znaczenia słowa "zaimponić" od słowa "zaimponować" to mnie nie dziwi
vhpiotr napisał(a):2. droga, byliśmy 9 nocy/noclegów w Opatija zatoka Kvarner na północy. Najlepiej jechać autostradami przez Czechy(winieta 310 KC na 10 dni), Austria (winieta 15 EUR za 10 dni), Słowenia (niestety winieta 15 EUR/7 dni i na powrót 15 EUR/7 dni), Chorwacja( krótki odcinek 20 km dwie bramki po 9 KUN=18 kun).
Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić .
Oczywiście to tylko moja opinia..Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając
Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić .
Oczywiście to tylko moja opinia..Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając
ynka napisał(a):Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić .
To ściema jest
JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić .
To ściema jest
10 dni dwie osoby All inclusive na MALEDIWACH za tą kaskę i jeszcze zostanie na napiwki dla Tajek
Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić .
Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając