Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

koszty porady Chorwacja własnie wróciłem

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 11:30

Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny :D .
Chyba wieczorówkę kończyłeś - nieprawdaż. :?: :?: :?: :D :D :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.07.2013 11:40

darek1 napisał(a):Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny :D .

Oczywiście. Siedziałeś ze mną w pierwszej ławce :)
To, że nie rozumiesz znaczenia słowa "zaimponić" od słowa "zaimponować" to mnie nie dziwi :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 11:44

Bocian napisał(a):
darek1 napisał(a):Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny :D .

Oczywiście. Siedziałeś ze mną w pierwszej ławce :)
To, że nie rozumiesz znaczenia słowa "zaimponić" od słowa "zaimponować" to mnie nie dziwi :)

Tyle, że ja ją skończyłem, a Ty :twisted: :twisted: :twisted:
tomeq77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomeq77 » 12.07.2013 11:50

vhpiotr napisał(a):2. droga, byliśmy 9 nocy/noclegów w Opatija zatoka Kvarner na północy. Najlepiej jechać autostradami przez Czechy(winieta 310 KC na 10 dni), Austria (winieta 15 EUR za 10 dni), Słowenia (niestety winieta 15 EUR/7 dni i na powrót 15 EUR/7 dni), Chorwacja( krótki odcinek 20 km dwie bramki po 9 KUN=18 kun).

Jak jechałeś przez Chorwację, że tylko 18kn za autostrady zapłaciłeś?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.07.2013 11:52

tomeq77 napisał(a):Jak jechałeś przez Chorwację, że tylko 18kn za autostrady zapłaciłeś?

Tyle wychodzi za krótki odcinek.
Flacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Flacha » 12.07.2013 12:11

Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić :).

Oczywiście to tylko moja opinia..Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając :)
ania2323
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania2323 » 12.07.2013 12:18

Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić :).

Oczywiście to tylko moja opinia..Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając :)

Popieram w 100%
kolega z tymi wydatkami sie chyba zakręcił!!!! :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.07.2013 12:20

A kto biednemu zabroni bogato żyć? :lol:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 12.07.2013 12:20

Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić :).

To ściema jest :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2013 12:38

ynka napisał(a):

10 dni dwie osoby All inclusive na MALEDIWACH :mrgreen:za tą kaskę i jeszcze zostanie na napiwki dla Tajek :oczko_usmiech:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 12.07.2013 12:40

JackDaniels;) napisał(a):
ynka napisał(a):

10 dni dwie osoby All inclusive na MALEDIWACH :mrgreen:za tą kaskę i jeszcze zostanie na napiwki dla Tajek :oczko_usmiech:

Wraz z przelotem, czy trzeba tam dopłynąć kajakiem? :oczko_usmiech:
Łukasz789
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz789 » 12.07.2013 12:50

Też bym wolał Malediwy za ta kasę ale z opowieści znajomych przeca widać ,że nie przyjeżdżają tam sami co liczą każdy grosz .Bo wysiedli właśnie z jachtu za milion ojro. Dla takich tez jest miejsce w Chorwacji ( nawet mnie znajomi tłumaczyli ,ze dla nich są knajpki w pierwszej linii od plaży).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2013 12:50

ynka napisał(a):Wraz z przelotem, czy trzeba tam dopłynąć kajakiem? :oczko_usmiech:

Sprzętu pływającego tam pod dostatkiem :mrgreen: za drobną opłatą
Obrazek
i nie potrzebne jachty za milion ojro :oczko_usmiech:
alpin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alpin » 12.07.2013 13:14

Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić :).

konkretnie gdzie?

Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając :)

Znajdz mi Tajlandie na 2 tyg. w cztery osoby za 16 tyś. wylot w styczniu może być z Niemieckiego lotniska, ja narazie oferty poniżej 1300 euro od osoby nie mam, wylot z Frankfurtu.
Jeśli masz dostęp do takich ofert to proszę o namiar, jestem w stanie zapłacić prowizje dla ciebie. :)
Prosze potraktować moją prosbę poważnie.
alpin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alpin » 12.07.2013 13:24

_Ewa_ napisał(a):ale On chyba pisał o 2 osobach, a Ty pytasz o 4 w tej cenie

Dlatego takie porównanie nie ma sensu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

koszty porady Chorwacja własnie wróciłem - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone