Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KOszty leczenia - ubezpieczenie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 27.05.2005 16:46

Osoby w wieku do 26 lat mają szczęście,bo mogą sobie za grosze wykupić ubezpieczenie w ramach karty Euro<26.U mnie dotyczy to niestety tylko dzieci.Ubezpieczenie dorosłych zawieraliśmy w firmie Inter.Niestety oferta nie jest już tak korzystna jak jeszcze kilka lat temu.Zasada ogólna jest jednak żelazna,tak jak z samochodem:stać mnie na samochód,to musi być mnie stać na AC;stać mnie na wyjazd zagraniczny,to musi być mnie stać na KL.
milktv
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) milktv » 27.05.2005 21:59

A mógłbyś coś więcej na temat Euro<26.U - co to takiego, gdzie wykupić itp. Mam takiego jednego :roll: (15 lat już ma) więc może dla niego byłoby warto ?
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 27.05.2005 22:45

Na pewno warto.Polisa na cały świat na 250000 zł kosztuje jeżeli dobrze pamiętam 60 zł.Do tego karta jest też kartą rabatową,ale to szczegół przy tak korzystnym ubezpieczeniu KL.Posiadacsem EURO<26 może być każdy w wieku 12-26 lat.Jest też wariant jako karta debetowa Maestro w WBK.Kliknij www.euro26.pl oraz www.bzwbk.pl/u235/navi/194663 .
milktv
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) milktv » 29.05.2005 10:03

Dzięki M. :D
Tak też będzie, młody będzie miał kartę EURO>26 - faktycznie bardzo opłacalne (cały rok ubezpieczenia KL za 60 zł :!: )
JARUT
Podróżnik
ubezpieczenie wakacyjne

Nieprzeczytany postnapisał(a) JARUT » 30.05.2005 14:45

Witam
Zeby pominąć bieganie za ubezpieczycielem uważam że prostym
rozwiązaniem bez ruszania się z domu jest skorzystanie z ubezpieczenia
przez bank internetowy , sprawdzałem "inteligo" i " mbank" , oferty są
bardzo szerokie i zaspokoją potrzeby większości turystów,
ta szerokość oferty dotyczy zarówno wysokości składki jak i oferty pomocy
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 26.06.2005 12:53

Na tej steonce macie porównaną ofertę kilku ubezpieczycieli ( zakres , skąłdki itp) Naprawdę pomocne:

http://www.e-insurance.pl/turystyk/index.htm
dzimaj
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzimaj » 06.07.2007 18:43

milktv napisał(a):
M. napisał(a):Ubezpieczenie KL na sumę 500 euro???To tak jakby nie mieć go wcale.Poważne oferty zaczynają się od 50000$.

Poziomek pytał o orientacyjne koszty ubezpieczenia, więc podałem przykład. Można na więcej np. 100 000 euro, ale nie wiem ile to kosztuje ? Masz orientację w cenach różnych ubezpieczycieli :?: i info na temat ich wiarygodności i bezproblemowych zwrotów kosztów? Podaj będę wdzięczny.
Pozdrawiam Tomek :papa:

dzisiaj sprawdzałem na allianz (zresztą tutaj reklamowany) . Ful wersja na dwa tygodnie , bez jakichś sportów ekstremalnych i innych dziwadeł typu akty terroru , koszty leczenia do 50.000 Euro wyszło mi na dwa tygodnie we wrześniu 188 zł na rodzinę 2+1. Ale były i tańsze opcje.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

KOszty leczenia - ubezpieczenie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone