Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Koszt apartamentów w Dalmacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrew_1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_1 » 01.04.2007 15:24

Witajcie,

Rok temu bylismy w Cro na Istrii. Płacilismy za apartament dla rodziny: 2 os. dorosłe i 3 dzieci 50Euro/dobę w czasie 1-8 lipca 2006 - miejscowość Ravni k/ Labina. Warunki b. dobre. W tym roku też chcemy do Cro :lol: , ale do Dalmacji (koło Makarska, Brela, Baska Voda, Omis, itp.). Preferujemy takie kryterium - wioska, ale blisko do morza. Chcemy coś w podobnych cenach - ok. 55Euro za całą rodzinę. Czy znacie takie miejsca w Dalmacji?

podaję adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam

Andrew_1
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 01.04.2007 15:47

Znamy :D ja znam takie miejsce w srodkowej dalmacji na Ciovo konkretnie oraz w Marinie.
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.04.2007 17:49

Oj Madzia, Madzia. Może znasz jakiś ciekawy adres na Istrii sprawdzony. W Marinie tez mam fajne miejsce, sprawdzone - rodzinne.

Pozdrawiam koleżankę Madzię serdecznie
andrew_1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_1 » 01.04.2007 19:24

madzia1981 napisał(a):Znamy :D ja znam takie miejsce w srodkowej dalmacji na Ciovo konkretnie oraz w Marinie.
Pozdrawiam

Dziękuję Ci madzia1981. Czy mogę dostać kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl???

Będę wdzięczny. To nasz drugi wyjazd do Cro i niewiele znam kraj.

pozdrawiam

Andrew_1
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.04.2007 19:32

Andrew poczytaj, może ci się przyda.

forum/viewtopic.php?t=12791&highlight=igrane+darek

Adres sprawdzony także przez moja skromną osobę.
andrew_1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_1 » 01.04.2007 19:33

darek1 napisał(a):Oj Madzia, Madzia. Może znasz jakiś ciekawy adres na Istrii sprawdzony. W Marinie tez mam fajne miejsce, sprawdzone - rodzinne.

Darek1,

Dziękuję za zauważenie mojego postu :lol: . My bylismy na Istrii w apartamencie 2 pokoje + kuchnia + aneks. Bez klimy. Koszt 50Eur po negocjacji. Plaża dzika, ale blisko do morza, okolice Labin'u. Jeżeli jesteś zainteresowany, mogę podać.

andrew_1
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.04.2007 19:40

Jeszcze jedno ciekawe miejsce , bardzo blisko morza.

forum/viewtopic.php?t=8316&start=0
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.04.2007 07:19

darek1 napisał(a):Oj Madzia, Madzia. Może znasz jakiś ciekawy adres na Istrii sprawdzony. W Marinie tez mam fajne miejsce, sprawdzone - rodzinne.

Darku nie byłam na Istrii niestety, ale jak wrócisz po wakacjach z tamtego rejonu to podziel się namiarami bo z pewnością sie tam kiedyś wybiorę.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.04.2007 20:18

Chętnie się Madziu podziele wrażeniami z Tobą . Pozdrawiam
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 16.04.2007 21:02

Andrju a gdzie kąkretnie byłeś w Ravni jakieś namiary poproszę.
Ja polecam: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link byłem sprawdziłem bardzo fajnie
andrew_1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_1 » 27.04.2007 10:07

censor napisał(a):Andrju a gdzie kąkretnie byłeś w Ravni jakieś namiary poproszę.
Ja polecam: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link byłem sprawdziłem bardzo fajnie

Dzięki za informację. Przepraszam, że długo nie odpowiadałem, ale nie miałem dostępu do PC. Odnosnie mojego pobytu na Istrii, to niestety ale nie zacxhowałem linku. Miejscowość Ravni obok Labin'u, a gospodyni miała na imię Gordana.

Pozdrawiam i sorry że nie pomogłem

Andrzew_1

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone