Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

koszalin-makarska 01.07.2009

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
damiangres
Croentuzjasta
Re: Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 13.07.2009 08:45

wojciechmw napisał(a):Witam

Ja jade z Pozniania i też raczej pojade przez Niemcy

Zastanawiam się tylko dlaczego wszyscy którzy wybierają trase przez Niemyc nie kuruja sie na Monachium i dalej na Salznurg tylko odbijaą Regenesburg i przez Weiss?

Nie prosciej na południe przez Villach i dalej do Słowenni?

Pozdrawiam

Ano bo wokoło Monachium to z korkami bywa różnie - przeważnie źle :)
Znaczy samochodów więcej, zdarzeń, tłoku no i w ogóle:)
Przede wszystkim jednak na środkową część Cro przez Regensburg jest łatwiej i wg viamichelin krócej, w sensie czasu
pozdrawiam
--
damian
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 13.07.2009 08:48

beci37 napisał(a):damianku biore wszystko pod uwagę...jestem bardzo wdzieczna za kazdą pomoc...damianku powiedz mi jesli pociosam te niemcy czeka mnie austria i słowenia z obiazdem rozumie bo 35 euro im nie zapłace...wiem temat oklepany spróbuje wiec wrocić na forum i obrac trase przez niemcy.
Katowice mamy w paluszku trasę , bo jezdzimy na operacje do zabrza ...wiem co to znaczy te 40km/h ....buziaczki dla was za dobre checi pomocy takim cieniasom jak ja....zmok

Jest gdzieś tu na forum wątek, gdzie bardzo ładnie rozrysowana jest trasa objazdu, podane miejscowości, więc kłopotu w tym przypadku nie powinno być
pozdrawiam
--
damian
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

koszalin-makarska 01.07.2009 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone