Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kosowo niepodległe? Nowy plan UE - wojna czy pokój?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rambo54
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rambo54 » 01.03.2008 21:47

mkm napisał(a):
PAP napisał(a):
mkm napisał(a):Jaki ma Polska interes popierając albańskie Kosovo :?:
Co takiego złego zrobili nam Serbowie , że się mamy odwrócić od nich plecami i tłumaczyć się jak małe dzieci , jakbyśmy nie mogli mieć własnego zdania :?:

mkm,

A ja zadam Tobie i innym zwolennikom serbskiego Kosova te same pytania, które zadałem swego czasu caal (no, może nie wszystkie z tych pytań), ale do tej pory nie doczekałem się merytorycznej odpowiedzi :( ...

1) A jaki interes ma Polska w nie popieraniu niepodległości Kosova :?:

2) Gdzie Ty widzisz odwracanie się do Serbii plecami :?: Przecie żadnego embargo nikt dla nich nie ogłosił ...

3) Dlaczego dla Ciebie i dla wielu poparcie Kosova = brak własnego zdania :?: ...

4) Gdyby nie było poparcia dla Kosova, to by był wyraz własnego zdania :?: Dlaczego :roll: :?:

Pozdrawiam,

PAP

Poparcie Kosova to podpis pod rozbiorem Serbi i to bez żadnego przymusu :!: :( Lepiej było złożyć podpis pod tekstem : " mamy wasze wizy w d... '' :wink: :D

Jak USA zniesie wizy dla Estoni Węgier Litwy Łotwy Słowacji Czech Cypru Malty i Słoweni to wspomnicie słowa jednego serba z forum Cro.pl :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.03.2008 21:52

PAP :

Ucz się , ucz :!: Ale teraz idż już spać , bo za chwilę '' Emma " zacznie szaleć :wink:
Dobranoc -
Ostatnio edytowano 01.03.2008 21:54 przez mkm, łącznie edytowano 1 raz
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 01.03.2008 21:53

mkm napisał(a):
PAP napisał(a):
mkm napisał(a):Jaki ma Polska interes popierając albańskie Kosovo :?:
Co takiego złego zrobili nam Serbowie , że się mamy odwrócić od nich plecami i tłumaczyć się jak małe dzieci , jakbyśmy nie mogli mieć własnego zdania :?:

mkm,

A ja zadam Tobie i innym zwolennikom serbskiego Kosova te same pytania, które zadałem swego czasu caal (no, może nie wszystkie z tych pytań), ale do tej pory nie doczekałem się merytorycznej odpowiedzi :( ...

1) A jaki interes ma Polska w nie popieraniu niepodległości Kosova :?:

2) Gdzie Ty widzisz odwracanie się do Serbii plecami :?: Przecie żadnego embargo nikt dla nich nie ogłosił ...

3) Dlaczego dla Ciebie i dla wielu poparcie Kosova = brak własnego zdania :?: ...

4) Gdyby nie było poparcia dla Kosova, to by był wyraz własnego zdania :?: Dlaczego :roll: :?:

Pozdrawiam,

PAP

Poparcie Kosova to podpis pod rozbiorem Serbi i to bez żadnego przymusu :!: :( Lepiej było złożyć podpis pod tekstem : " mamy wasze wizy w d... '' :wink: :D

mkm,

Ale Ty mi tu piszesz o interesie Serbii, a ja się Ciebie pytam o interes Polski płynący z nie popierania wolnego Kosova :roll: :roll: ...

No i uchylasz się od odpowiedzi na pozostałe pytania :wink: :roll: :roll: :( :( ...

Pozdrawiam,

PAP
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.03.2008 21:55

Dziwne . :wink: Nie widziałem by się tu zalogował Allah. :D
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 01.03.2008 21:57

Rambo54 napisał(a): Jak USA zniesie wizy dla Estoni Węgier Litwy Łotwy Słowacji Czech Cypru Malty i Słoweni to wspomnicie słowa jednego serba z forum Cro.pl :D

Rambo,

A co ma piernik (wizy do USA dla Polaków) do wiatraka (polskie poparcie dla wolnego Kosova) :roll: :?:

Pozdrawiam,

PAP
Rambo54
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rambo54 » 01.03.2008 21:58

Niezawodny zaraz założy nowe konto jako Allah by Tobie i Mi coś udowodnić, wiec nie nakręcajmy go 8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.03.2008 22:03

Rambo54 napisał(a):Niezawodny zaraz założy nowe konto jako Allah by Tobie i Mi coś udowodnić, wiec nie nakręcajmy go 8)

Salem Alejkum. :wink: Rambo weż Ty sobie zimny prysznic i zrób dobry seks dla uspokojenia nerwów. :wink:
To forum o Chorwacji i wszyscy pokojowo nastawieni na wyjazd nad Adriatyk.
kkrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkrzys » 02.03.2008 00:43

mkm napisał(a):
Rambo54 napisał(a):Za pare lat w Sutomore bedzie mieszkać 50% Albańćzyków. od 2 WŚ w miejscowości Bar (7km od Nas) ludność Albańska zwiekszyła sie z 5 do 50%.

Bog cuva Srbe

Boże chroń Czarnogóre i Macedonie.

PS: Ciocia Nada z Sutomore pochodzi z Peć (Kosovo) w jej rodzinnym domu też mieszkają Albańczycy od kilkunastu lat. :(

Nie dyskutuj z nimi :!: Oni nie mają zielonego pojęcia o Albańcach . Jaja sobie robią i tyle :wink:

Mkm ,o tym że nie masz pojęcia o problemie Kosowo ,że tam nie byłeś ,że te strony te znasz jedynie z obrazków ,że nie zadałeś sobie trudu poczytania historii, my wiemy i "nie będziemy z Tobą dyskutować -dopuki się nie doedukujesz :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 02.03.2008 19:34

kkrzys napisał(a):
mkm napisał(a):
Rambo54 napisał(a):Za pare lat w Sutomore bedzie mieszkać 50% Albańćzyków. od 2 WŚ w miejscowości Bar (7km od Nas) ludność Albańska zwiekszyła sie z 5 do 50%.

Bog cuva Srbe

Boże chroń Czarnogóre i Macedonie.

PS: Ciocia Nada z Sutomore pochodzi z Peć (Kosovo) w jej rodzinnym domu też mieszkają Albańczycy od kilkunastu lat. :(

Nie dyskutuj z nimi :!: Oni nie mają zielonego pojęcia o Albańcach . Jaja sobie robią i tyle :wink:

Mkm ,o tym że nie masz pojęcia o problemie Kosowo ,że tam nie byłeś ,że te strony te znasz jedynie z obrazków ,że nie zadałeś sobie trudu poczytania historii, my wiemy i "nie będziemy z Tobą dyskutować -dopuki się nie doedukujesz :D[/quot

Ale ja wielu widziałem i to nie na obrazku - to mi wystarczy :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.03.2008 21:35

mkm - wielu to znaczy ilu :?: kilku widziałeś będąc w Czarnogórze. :?:

Z relacji PAPA i nie tylko wynika, że Albania i Albańczycy się zmieniają po latach dyktatury i izolacji.

Czytając Twoje posty w tym wątku dochodzę do wniosku, że oceniając Albańczyków kierujesz się stereotypem

Określasz pogardliwie wszystkich Albańczyków - "Albańcami" - podobnie pogardliwie mówią w innych krajach o nas Polakach -"Polaczki" , a np. przez to, że jest pewien margines osób kradnących samochody, uogólnia się że wszyscy Polacy to złodzieje.

Taka ocena nas przez inne narody też jest stereotypem - nie uważasz :?:

Piękny kraj Albania
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.03.2008 22:07

mkm chyba nie wszystko mówi o sobie :wink:
On tam był w Kosovie.Może parenaście lat temu ,ale był.
Rambo54
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rambo54 » 02.03.2008 22:25

tu widać że Albańcy co coś zrobili dla świata można szukać ze świeczką

tego nie trzeba komentowoć

Albańczycy to tak naprawde mili ludzie :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.03.2008 22:41

Rambo bambo.Czetnik i ......
To ostatni post który został na tym forum do ciebie pierdoło napisany.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.03.2008 23:02

Rambo54 napisał(a):

No pewnie - szczególnie Albanki :lol:

Te z Kosova też :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.03.2008 18:01

Rambo54 napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=WGA7AV6LoWM

tu widać że Albańcy co coś zrobili dla świata można szukać ze świeczką

tego nie trzeba komentowoć

... i w dodatku bardzo kochają swego Ojca Św. :D :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kosowo niepodległe? Nowy plan UE - wojna czy pokój? - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone