Rambo54 napisał(a):o 18TEJ 26,02,2008 pod Kancelarią Prezesa Rady Ministrów na al. Ujazdowskich 1/3. Warszawa
MANIFESTACJA W OBRONIE SERBSKIEGO KOSOVA
STOP ROZBIOROM SERBI
AndrzejJ. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Może to i dobrze, że "dwa żandarmy" będą pilnować porządku w Kosowie.
U Nas był jeden żandarm i dopiero niedawno się wyprowadził ,a drugi chce się wprowadzić z tarczą. Żandarmi pilnować porządku będą. Zarty:D
tygrys500 napisał(a):Wytłumaczcie mi dlaczego Haga ściga Karadzica a Thaci jest wolny.
mkm napisał(a):Rząd za '' Wielką Albanią ''
Społeczeństwo przeciw
a to ja napisał(a):Rambo54 napisał(a):o 18TEJ 26,02,2008 pod Kancelarią Prezesa Rady Ministrów na al. Ujazdowskich 1/3. Warszawa
STOP ROZBIOROM SERBI
Białystok: demonstracja solidarności z Serbią
kkrzys napisał(a):a to ja napisał(a):Rambo54 napisał(a):o 18TEJ 26,02,2008 pod Kancelarią Prezesa Rady Ministrów na al. Ujazdowskich 1/3. Warszawa
STOP ROZBIOROM SERBI
Białystok: demonstracja solidarności z Serbią
A to ja ,bez obrazy dla Ciebie i Twojego miasta, w 1941 roku odbyła się również demostracja ,powitalna Niemców , z chlebem i solą
Zawsze znajdzie się ktoś emocjonalny
akkon napisał(a):tygrys500 napisał(a):Wytłumaczcie mi dlaczego Haga ściga Karadzica a Thaci jest wolny.
Może dlatego, że chcieliby Karadziciowi dać jakiś medal lub tytuł np. "Zasłużonego Kata byłej Federacyjnej Socjalistycznej Republiki Jugosławii" ?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko